Kurcze, to nie fajnie :-?Tomex221 pisze:Mialem nieudany powrot chlopaki z tego naszego spotkania.... Wjechalem gosciowi na podeorko prze zamknieta brame Ehhh
jakie szkody??
Kurcze, to nie fajnie :-?Tomex221 pisze:Mialem nieudany powrot chlopaki z tego naszego spotkania.... Wjechalem gosciowi na podeorko prze zamknieta brame Ehhh
Ja jak najbardziej jestem za...bart_zaw pisze:(...) Podstawowe pytanie czy szef-szefów będzie??
Chętni???
mogę podjechać po szefa, co prawda nie Long ale zawszeFOSS pisze:Ja jak najbardziej jestem za...bart_zaw pisze:(...) Podstawowe pytanie czy szef-szefów będzie??
Chętni???
wprawdzie z wiadomych przyczyn przybędę jakimś innym pojazdem ale cóż, jeszcze nie zdążyłem zakupić :-P
Ależ nie ma problemu...and808 pisze:FOSS,
po Twoim poscie w watku "bezwypadkowy, zarejestrowany" rozumiem teraz doskonale, dlaczego masz watpliwosci czy kupic D2 czy D3. wybacz moje nawolywania do zakupu D3.
bart_zaw pisze:Caddy-lakiem??
No problemo koledzy... podjadę Caddy'lakiem... tym też da radę się poruszać.maciu pisze:mogę podjechać po szefa, co prawda nie Long ale zawsze
Jestem za... już wprodzadzam zmiany w temacie wątku.bart_zaw pisze:Proponuję następną niedzielę tj. 06-02-2011 (każdy zdąży się zorganizować) tam gdzie zawsze chyba że jakieś nowe pomysły powstają na miejsce.