Okęcie ( przy Al. krakowskiej) na wysokości lotniska.Inter32 pisze:w której części warszawy to jest i o której
Będę jechał z Targówka więc nie mam problemu żeby pojechać razem.
co robi zbyt uboga mieszanka benzynowa? czemu jak LPG to skrajności, że będzie źle zamontowany to jakie tam fragmenty przytaczasz to są z czasów jak pisałem wcześniej ruskich instalacji montowanych w nyskachrubio pisze:Ci co nie uciekali z lekcji fizyki wiedzą, że gaz jest zupełnie inny paliwem dla silnika, przede wszystkim suchym i spalającym się w wyższej temperaturze. To powoduje, że zbyt uboga mieszanka miejscowo przegrzewa głowicę, wypala grzybki zaworowe, ba, nawet tłoki; szybko wypala też uszczelkę pod głowicą, pozostawia nagary, etc."
przerażasz swoimi postami, sam masz leciwe D2 z 3,7 motorkiem a pod nickiem wpisujesz sobie D3 z 2009 :mrgreen: :mrgreen: więc czemu publicznie obrażasz innych :shock: Twoja "klasa" daje ujściePEPOL D2 pisze:Mysle ze chcesz wykrzyczec calemu swiatu jak bardzo zakompleksiony jestes i nie mozesz sobie z tym poradzic ze koledzy w szkole sie z ciebie smiali i nalepiali nalepki na plecach w stylu "kopnij mnie"
OOO widze ze jasnowidz znowu pisze.Posluchaj nie obrazam tylko nie uwazam ze audi a8 to bubel. I nie lubie jak ktos tak prowokacyjnie pisze.Znowu mylisz pojecia.Patrzac za to na Twoje posty stwierdzam i to nie tylko ja ze masz wybujala wyobraznie.A to ze mam d3 to widze cie meczy juz pare tygodni.I leciwe d2 tez mam.Ale nigdy takich bzdur jak ty nie wypisywalem.A co do fachowosci twoich postow to nie starczylo by mi miejsca zeby je tu wkleic.Zajmij sie lepiej swoja sowmiarka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:colln pisze:co robi zbyt uboga mieszanka benzynowa? czemu jak LPG to skrajności, że będzie źle zamontowany to jakie tam fragmenty przytaczasz to są z czasów jak pisałem wcześniej ruskich instalacji montowanych w nyskachrubio pisze:Ci co nie uciekali z lekcji fizyki wiedzą, że gaz jest zupełnie inny paliwem dla silnika, przede wszystkim suchym i spalającym się w wyższej temperaturze. To powoduje, że zbyt uboga mieszanka miejscowo przegrzewa głowicę, wypala grzybki zaworowe, ba, nawet tłoki; szybko wypala też uszczelkę pod głowicą, pozostawia nagary, etc."
przerażasz swoimi postami, sam masz leciwe D2 z 3,7 motorkiem a pod nickiem wpisujesz sobie D3 z 2009 :mrgreen: :mrgreen: więc czemu publicznie obrażasz innych :shock: Twoja "klasa" daje ujściePEPOL D2 pisze:Mysle ze chcesz wykrzyczec calemu swiatu jak bardzo zakompleksiony jestes i nie mozesz sobie z tym poradzic ze koledzy w szkole sie z ciebie smiali i nalepiali nalepki na plecach w stylu "kopnij mnie"
a tu fachowość
http://www.a8team.pl/topics14/1104.htm
Inter32, tak bez urazy ale jeśli jesteś zadowolony z 80 to z A8 powinieneś być w niebo wzięty , no ale może nie jest tobie pisane mieć A8 , zostań lepiej przy tej 80nie lubię bmw tylko miałem okazje posłuchać jak pracuje silnik a a8 kupiłem bo miałem i nadal mam audi 80 które jest dobre i myślałem że a8 będzie też dobre co nie jest prawda
tiaPEPOL D2 pisze:A to ze mam d3 to widze cie meczy
To kup sobie może ikarusa , jest duży , Porządny :mrgreen:Audi 80 nie chce bo za małe jest ja lubię duże fury
tak, przytoczylem cytat z czasow zamierzchlych.. artykul sprzed pol roku,.. ;-) .. nigdzie jednak nie bylo napisane, iz gaz wydluza zywotnosc silnika ,.. raczej nie skraca gdy instalacja zalozona jest z calym pietyzmem sztuki,.. konkluzja jest jedna- jesli gaz wydluza zywotnosc silnika to fakt jest taki, ze benzyna raczej mu szkodzi,.. promujemy gaz bojkotujac stacje paliwowe :-P ... aby byla jasnosc nie mam nic przeciwko zagazowaniu silnika, ale po raz pierwszy dotarl do mnie news, iz gaz wydluza zywotnosc silnika ,.. :roll:colln pisze:
co robi zbyt uboga mieszanka benzynowa? czemu jak LPG to skrajności, że będzie źle zamontowany to jakie tam fragmenty przytaczasz to są z czasów jak pisałem wcześniej ruskich instalacji montowanych w nyskach