[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Marta mam prośbę - przypomnij mi sms-em w dniu spota gdzie i o której mam podjechać . Skleroza nie boli :-D Ja jestem chętny
[ Dodano: 2009-10-08, 20:20 ]
Moja obecność stoi pod znakiem zapytanie. Ostatnio się zaszczepił przeciwko grypie - i jestem chory :mrgreen: ale zobaczymy jak będzie w Niedzielę
[ Dodano: 2009-10-08, 20:20 ]
Moja obecność stoi pod znakiem zapytanie. Ostatnio się zaszczepił przeciwko grypie - i jestem chory :mrgreen: ale zobaczymy jak będzie w Niedzielę
Hejka. Ja również niestety nie dam rady w sobotę :-( gdyby ślub był w godzinach po południowych to dałbym radę, a rano muszę popracować... Na niedzielę natomiast się piszę i będę na 100%, mam nadzieję że nie będzie deszcz lał ;-) Piszcie kto będzie... Pozdrawiam i nie mogę się doczekać spotkania i poznania Was osobiście :-D
Audi A8 4.2 (AQF) FL quattro tiptronic
Dziś leżę w łóżeczku. Jutro postaram się zwlec z wyrka- chyba że mnie temperatura pokona :-| .
Miejsce jest znane Tylko o której będziecie na WESTERPLATTE 15- 16 ??
CYTAT :
A więc datę ustalam na .. 11 października ( bo nikt inny tego nie zrobił ;p ) a Wy musicie zarezerwować sobie czas na ten dzień! A co do godziny to niech ktoś z was zaproponuje.. Parking Westerplatte .. a następnie przejazd ulicami Gdańska i Gdyni na Skwer ( niech patrzą i podziwiają ) ;D
Miejsce jest znane Tylko o której będziecie na WESTERPLATTE 15- 16 ??
CYTAT :
A więc datę ustalam na .. 11 października ( bo nikt inny tego nie zrobił ;p ) a Wy musicie zarezerwować sobie czas na ten dzień! A co do godziny to niech ktoś z was zaproponuje.. Parking Westerplatte .. a następnie przejazd ulicami Gdańska i Gdyni na Skwer ( niech patrzą i podziwiają ) ;D