VW PHAETON W12 2004
VW PHAETON W12 2004
Z racji tego, że S8 D2 sprzedana chciałbym przedstawić mój niedawny zakup. :mrgreen:
VW PHAETON 6.0 W12 2004r.
Przebieg 181000 i ciągle rośnie. :mrgreen:
Silnik 6.0 420KM 560NM
Skrzynia automatyczna 5 biegów
Wersja 4 osobowa krótka każde siedzenie z osobną regulacją
Wyposażenie kompletne włącznie z solardachem, webasto , telefonem, tv, grzane i wentylowane fotele + podgrzewaną kierownicą itp. :-P
Koła 19cali opony 275/40/19
W planach pozbycie się całkowicie niepotrzebnych rzeczy jakimi są katalizatroy, przeprogramowanie komputera żeby to jeździło bez problemu :diabel: , a na koniec zbudowanie wydechu.
Co z tego wyjdzie zobaczymy bo mało kto potrafi to przeprogramować ale jestem ambitny i walczymy. ;-)
VW PHAETON 6.0 W12 2004r.
Przebieg 181000 i ciągle rośnie. :mrgreen:
Silnik 6.0 420KM 560NM
Skrzynia automatyczna 5 biegów
Wersja 4 osobowa krótka każde siedzenie z osobną regulacją
Wyposażenie kompletne włącznie z solardachem, webasto , telefonem, tv, grzane i wentylowane fotele + podgrzewaną kierownicą itp. :-P
Koła 19cali opony 275/40/19
W planach pozbycie się całkowicie niepotrzebnych rzeczy jakimi są katalizatroy, przeprogramowanie komputera żeby to jeździło bez problemu :diabel: , a na koniec zbudowanie wydechu.
Co z tego wyjdzie zobaczymy bo mało kto potrafi to przeprogramować ale jestem ambitny i walczymy. ;-)
Iceman, Gratulacje zakupu 8-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
stary, daj sobie spokoj. to jest bardzo elegancki samochod. szkoda go niszczyc. bedzie tak dlugo elegancki jak dlugo oprzesz sie pokusie ingerencji...
poza tym po co Ci wieksza moc ? z calym szacunkiem nie zrobisz z niego ferrari.
mysle, ze w oryginale i bez przerobek bedzie sie mozna nim cieszyc przez dlugi czas.
ale chyba sie zagalopowalem. nie moje pieniadze, nie moj samochod ....
poza tym po co Ci wieksza moc ? z calym szacunkiem nie zrobisz z niego ferrari.
mysle, ze w oryginale i bez przerobek bedzie sie mozna nim cieszyc przez dlugi czas.
ale chyba sie zagalopowalem. nie moje pieniadze, nie moj samochod ....
... ze nie wspomne o lamaniu prawa i klopotach podczas przegladu technicznego.
w kazdym razie bardzo elegancki samochod.
czy orientowales sie ile kosztuja przeglady w aso ?
jakie jest spalanie w miescie max/min, poza miastem max/min ?
czy mozesz sie dolaczyc ze swoimi spostrzezeniami do watku "kompendium wiedzy ..." w dziale "kupujemy audi A8". uwazam, ze Twoje spostrzenia beda mogly zachecic/zniechecic innych do kupna samochodu z takim silnikiem.
w kazdym razie bardzo elegancki samochod.
czy orientowales sie ile kosztuja przeglady w aso ?
czy mozesz sie dolaczyc ze swoimi spostrzezeniami do watku "kompendium wiedzy ..." w dziale "kupujemy audi A8". uwazam, ze Twoje spostrzenia beda mogly zachecic/zniechecic innych do kupna samochodu z takim silnikiem.
Nie wiem serwisuję go u Koraszewskiego, a on ma ceny niższe niż ASO.and808 pisze:czy orientowales sie ile kosztuja przeglady w aso ?
Co do spalania to ok. 14 litrów ale u mnie nie ma korków i są jedne światła
Tak naprawdę nigdy nie liczyłem dokładnie leję i jadę. Wiadomo, że pali więcej od S8 ale jazda jest dużo przyjemniejsza, a auto szybsze. ;-)
Piękne auto z pięknym motorem Marzenie moje Gratuluje nabytku nowego
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.