slusznie. docinki nie sa potrzebne, natomiast informowalem w ten sposob innych aby nie posilkowali sie tamta wiedza. wczesniej napisalem dwukrotnie wprost, ale niestety nie bylo zadnego sprostowania.FOSS pisze:Bez docinków proszę, koledze mazur6662 widocznie system ten działa trochę inaczej niż nam ale jeśli pewny jesteś, że działanie takie nie jest poprawne to wystarczy napisać to wprost...and808 pisze:(...) uwazaj tylko, abys nie wymienil na system, ktory posiada w swoim samochodzie mazur6662, wtedy dopiero bedziesz mial klopoty. wyobraz sobie, jego modul dziala tak, ze aby otworzyc samochod trzeba trzymac wcisniety przycisk przez 3 sek !!!
a i jeszcze jedno, silnik gasnie po 15 sek od chwili nie wykrycia kluczyka w poblizu pojazdu !!!
nie podnośmy sobie niepotrzebnie ciśnienia ;-) .
PS. szkoda ze nie wszyscy moderatorzy sa tacy spostrzegawczy wobec docinek, nawet pomimo moich zgloszen.
przepraszam za zamieszanie. spojrzalem na profil Karol-a i zobaczylem "D2". szkoda, ale moim wieku takie rzeczy sie zdarzaja.FOSS pisze:O ile dobrze zrozumiałem to pisałeś to do Karola ale On przecież posiada model D3 a nie D2...and808 pisze:tak przy okazji, Karol, az mi sie nie chce wierzyc, ze nieoryginalny gateway moze siac takie spustoszenie w Twoim samochodzie, ale kto wie ?
(...) jak widze Ty posiadasz d2, ja mam d3. moze ta przypadlosc zostala rozwiazana w d3 ? jedyna rzecz, ktora wydaje mi sie prawdopodobna to fakt, ze w temperaturach okolo "0" woda przymarza i zakloca dzialanie (wskazales ten trop piszac o czujnikach parkowania). a jesli to zamarznieta woda, to nie jest wada.
co więcej w modelu D2 system Key Less Go nie występuje wogóle...
może chodziło Ci o modele D3 ale przed liftem i po lifcie... że tutaj może być różnica :roll:
PS niezaleznie od przed FL czy po FL zawsze advanced key dziala tak samo. a w ogole skad ta nazwa keyless go - to nie jest nazwa audi.
ja zrozumialem, ze serwis jedynie wytypowal czesc, zas zakup zostal zrealizowany poza aso.FOSS pisze:Trochę tego nie rozumiem... zakupiłeś sterownik w ASO tak jak w sklepie ale nie dałeś go im aby go zamonowali?...webcomat pisze:kontaktowałem się z serwisem i przy ich pomocy (dobrali odpowiedni) zakupiłem sterownik... Tylko że na tym etapie zostałem a sterownik leży w garażu
ale to chyba nie problem aby znowuż do nich podjechać i tym razem poprosić o wymianę - sterownik zakupiony u nich więc nie powinno być żadnego problemu a robiąc w ten sposób będziesz miał jeszcze na wszystko gwarancję :roll:
no chyba że mylę się w swoim rozumowaniu to mnie popraw.