![]() |
![]() |
![]() |
Profesjonalna sesja Audi A8 D4
Środek to kosmos i full bajer (siedziałem i bawiłem się tym i owym) ale z zewnątrz tył mi także nie "leży"... wygląda jak takie rozdmuchane A4... bleee :roll:zanjac pisze:Tył D4 to masakra i porażka , mnie osobiści w ogóle się nie podoba,...............
Szczerze mówiąc mi wogóle nie podoba się ostatni trend w motoryzacji aby wszystkie modele niższej klasy jak najbardziej upodabniać do modelu najwyższego...
kupując A4 można by się jeszcze z tego cieszyć ale posiadając A8 to już nic fajnego... moim zdaniem klasa najwyższa powinna się odróżniać od swoich mniejszych braci już na pierwszy rzut oka ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Potwierdzam , również ostatnio siedziałem i się bawiłem tym pojazdem kosmicznym z trylionem bajerów hehehFOSS pisze:Środek to kosmos i full bajer (siedziałem i bawiłem się tym i owym)

Dokładnie tak samo myślę :mrgreen: :mrgreen:FOSS pisze:ale z zewnątrz tył mi także nie "leży"... wygląda jak takie rozdmuchane A4... bleee
Też mam podobne odczucia. Ja musiałem podejśc do auta żeby stwierdzić , że to A8.
Poza tym nowa linbia A8 nie jest juz taka klasyczna. Jednak D3 wydaje sie dużo większa i poteżniejsza. Ogólnie bez tego grila i świateł LEDowych D4 wyglądałoby bardzo marnie. Myślę, że w BMW z modelem F01 zrobili lepszą robotę :roll:
Poza tym nowa linbia A8 nie jest juz taka klasyczna. Jednak D3 wydaje sie dużo większa i poteżniejsza. Ogólnie bez tego grila i świateł LEDowych D4 wyglądałoby bardzo marnie. Myślę, że w BMW z modelem F01 zrobili lepszą robotę :roll:
I tak Panowie większość czasu spędzamy w środku w samochodzie , chociaż przyznam się że ten tył też mi nie przypadł mi do gustu . Ale widziałem , na żywo ten samochód jak jechał po ulicy , Prezentuje się niesamowicie , choć z daleka można go pomylić z A4Mad_MAX pisze:FOSS napisał/a:
Środek to kosmos i full bajer (siedziałem i bawiłem się tym i owym)
Potwierdzam , również ostatnio siedziałem i się bawiłem tym pojazdem kosmicznym z trylionem bajerów heheh
FOSS napisał/a:
ale z zewnątrz tył mi także nie "leży"... wygląda jak takie rozdmuchane A4... bleee
Dokładnie tak samo myślę :mrgreen: :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ale srodek to tez srednia krajowa w tej klasie ,. :-/ .. poprawny, dobre materialy i,... to byloby na tyle,.. tyl auta bezplciowy, przod tez jakis taki " normalny" ... pojazd badziej kontowersyjny niz swego czasu BMW z serii 7.. :-/ :-/ ... im jeszcze te diodowe swiatelka :shock: .. brakuje podswietlenia podwozia i niebieskiej anteny :-/
Ja tez tak uwazam, ale nie ma tu nic nowatorskiego,.. nie sposob oprzec sie wrazeniu, ze to wszystko juz bylo,..wolek pisze:ze środkiem sie nie zgodze bo wnętrze wygląda zajebiaszczo...
W teorii przypomina to troche Golfa ktorego sylwetka niewiele sie zmienia w kolejnym modelu,.. podobno tak chca klienci,.. ;-) .. byc moze i w tym przypadku,.. ma byc nudno i konserwatywnie ,.. udalo sie :-P