[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
No więc tak, dziś zmusiłem sie zeby coś ruszyć z tematem, navi już jest prawie opanowana :mrgreen: Jedak ten biały kabelek od gali z emulatora musiał być podpięty... Navi odświeża sie już tak jak powinna Pozostało tylko przekodować rozmiar opon bo są pewne przekłamania, niestety mój kabelek nie ogarnia tego tematu...musze podjechać do kogoś żeby mi to przekodował, tak więc jestem już bliżej niż dalej ;-)
[ Dodano: 2011-03-12, 18:48 ]
Hehe, dziś w ramach popołudniowej rekreacji wpadł mi do głowy znowu szatański pomysł... otóż zawsze chodził mi po głowie zderzak z poliftowej... więc postanowiłem skelecić taki pseudo poliftowy zderzak, byćmoże niektórzy mnie tu zjadą za sposób wykonania, ale chciałem zobaczyć jak to wyjdzie i jaki będzie efekt... oto kilka fotek z mojego szybkiego rezanka :-P
[ Dodano: 2011-03-12, 18:48 ]
Hehe, dziś w ramach popołudniowej rekreacji wpadł mi do głowy znowu szatański pomysł... otóż zawsze chodził mi po głowie zderzak z poliftowej... więc postanowiłem skelecić taki pseudo poliftowy zderzak, byćmoże niektórzy mnie tu zjadą za sposób wykonania, ale chciałem zobaczyć jak to wyjdzie i jaki będzie efekt... oto kilka fotek z mojego szybkiego rezanka :-P
robertas, żebyś to chociaż dociął tą taśmę dokładniej i dokładniej to okleił to może by to jakoś wyglądało , a tak :?: :?: :-/
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ja też mam podobne zdanie do kolegów, Audi zacna, na 20" wygląda ślicznie w środku też Navi super wygląda, ale ta zmiana jakoś mi się nie widzi :-/ w FL całkiem inaczej to wygląda i pasuje, a tutaj widać, że dokładane ;-) ale jeżeli Tobie się to podoba to najważniejsze
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Po dlugim okresie niemocy i nic nie modzenia wpadły w moje łapy za okazyjną cene boczki z roletkami i roleta elektryczna na tył, wiec długo nie było sie co zastanawiać...tylko wziąść sie do roboty gdy paczuszka dojdzie :-D
Po krótkim czasie oczekiwania, przesyłka doszła, ale jakież było moje zdziwko, gdy zobaczyłem boczki... okazały sie być one całkiem innego koloru niz moje (chodzi o odcień) :-/ i koniec z łatwą robotą...ale cóż z założenia roletek nie zrezygnowałem...trwało to wszystko troche dłużej niż, nie było tak proste jak tylko zamiana boczków...ale dałem rade :mrgreen: i znów niemożliwe okazało sie być możliwe :mrgreen: poniżej pare foteczek z zabiegu ;-)
A dlaczego to takie proste nie było...bo trzeba było zrobić cesarskie cięcie :mrgreen:
Po krótkim czasie oczekiwania, przesyłka doszła, ale jakież było moje zdziwko, gdy zobaczyłem boczki... okazały sie być one całkiem innego koloru niz moje (chodzi o odcień) :-/ i koniec z łatwą robotą...ale cóż z założenia roletek nie zrezygnowałem...trwało to wszystko troche dłużej niż, nie było tak proste jak tylko zamiana boczków...ale dałem rade :mrgreen: i znów niemożliwe okazało sie być możliwe :mrgreen: poniżej pare foteczek z zabiegu ;-)
A dlaczego to takie proste nie było...bo trzeba było zrobić cesarskie cięcie :mrgreen: