a to nieszczęśliwe dzewko :-x

![]() |
![]() |
![]() |

prędzej około 3Kzł, maska około 500zł , zderzak pokleić to około 300zł błotnik z jakieś 250złZa 2-3k powinieneś naprawić

każdego nowego użytkownika quattro musi ponieść czasami , przesadził i teraz wie na ile może sobie pozwolić , a jak daleko granica jego panowania nad autem sięga :mrgreen:and808 pisze:ale jak widze uwierzyles za bardzo w naped quattro polaczony ze swoimi umiejetnosciami.

czy w związku z tym kierujący Seatem przyznał się do spowodowania wypadku?nynek16 pisze:droga wąska gość seatem cordobą wjeżdza w zakręt z dość dużą predkością i wyrzuca go prosto na mnie zdążyłem odbić w prawą stronę on i tak mnie zachaczył w lewy błotnik ale nie chciałem go staranować bo pewnie niewiele by z niego zostało więc poszlem po poboczu niestety z krzaczkami w które wjechałem rosło sobie owe drzewo i na nim sie zatrzymałem...

przykre... ale ważne że nic ci się nie stałonynek16 pisze:kupiłem sobie wymarzoną A8 i sie nacieszyłem nią 4 mc a tu masz taki wieśniak przekreśla wszystko nad czym pracowałeś i wogóle..