[D2 ALL] Tłumik końcowy - SIMONS
- JuniorPoznan
- Forum Audi A8
[D2 ALL] Tłumik końcowy - SIMONS
Panowie czy ktoś z Was taki wydech końcowy jak SIMONS posiada na swojej Audi ? Wiem, że FOSS sprzedał komuś ale dokładnie nie wiem komu a chciałbym go usłyszeć chociaż na krótkim filmie przed zakupem Dziękuje serdecznie )
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2011, 14:41 przez JuniorPoznan, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuniorPoznan
- Forum Audi A8
- JuniorPoznan
- Forum Audi A8
- djdemon_pl
- Forum Audi A8
Witam Panowie!
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem tłumika... Czekam na listwy które dziś zostały wysłane z firmy, która robiła mi "Carbon" - Hydrografika, potem zakładam tłumik, osiemnastki na auto i zrobię Wam zdjęcia zarówno Hydrografiki jak i filmy z efektem jakie daje tłumik...
Wiosna zapowiada się miło
Dajecie mi max 2 tygodnie
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem tłumika... Czekam na listwy które dziś zostały wysłane z firmy, która robiła mi "Carbon" - Hydrografika, potem zakładam tłumik, osiemnastki na auto i zrobię Wam zdjęcia zarówno Hydrografiki jak i filmy z efektem jakie daje tłumik...
Wiosna zapowiada się miło
Dajecie mi max 2 tygodnie
"Wierny Ideałom"
Było: A8 4.2 '95, A8 4.2 D2 FL '99,
Jest: A8 4.2 D3 FL '05
Było: A8 4.2 '95, A8 4.2 D2 FL '99,
Jest: A8 4.2 D3 FL '05
ładnie się dzieje ;-)
Mojego jak wiadomo już nie ma (niedługo zagości u kolegi djdemon_pl) ale jakby ktoś był zainteresowany nówką to zapraszam na PW - dam kontakt do firmy w której ja kupowałem...
z szefem tej firmy rozmawiałem nt. naszego klubu więc powołując się na mnie i na A8team można kupić go taniej niż z katalogu... niektórzy koledzy już z tego skorzystali :lol:
Mojego jak wiadomo już nie ma (niedługo zagości u kolegi djdemon_pl) ale jakby ktoś był zainteresowany nówką to zapraszam na PW - dam kontakt do firmy w której ja kupowałem...
z szefem tej firmy rozmawiałem nt. naszego klubu więc powołując się na mnie i na A8team można kupić go taniej niż z katalogu... niektórzy koledzy już z tego skorzystali :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- JuniorPoznan