TORUŃ Otwarcie sezonu 2011 - VAG -09.04.201
no to ładnie się dzieje... ja w swojej D3 nie zrobiłem praktycznie nic i raczej zrobić nic nie zdążę więc widzę że będę musiał się ustawić w drugim rzędzie :shock:SERGIO pisze:Ja specjalnie dzisiaj wymienilem springi z przodu i autko 55 mm w dol poszlo i jest miodzio :-)
No cóż, tak to bywa... wiem, że czasu na zastanowienie się nie jest dużo i każdy może mieć już coś zaplanowane :-?Grain pisze:Jestem od czwartku do niedzieli na innym zlocie ale też motoryzacyjnym, zaplanowane już od stycznia :roll:
Spotkamy się następnym razem... może polecisz z nami do Niemiec jakbyśmy w tym roku ponownie jechali ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
FOSS, Liczyłem, że się dopiszę 13-sty. :-P ale nie wiem czy tylu nas się zbierze, więc zadowolę się 9-tą lub 10-tą pozycją ;-)
Co myślicie o tym żeby zrobić tam wiazd zmasowany 8-mek. :wpale:
Zgadać się i wjechać kolumną. To robi wrażenie.
Albo nie kombinować i ten, kto pierwszy dojedzie zaklepie miejsca na resztę aut A8Team.pl.
A wogóle to grill będzie? :mrgreen:
Pozdro
Co myślicie o tym żeby zrobić tam wiazd zmasowany 8-mek. :wpale:
Albo nie kombinować i ten, kto pierwszy dojedzie zaklepie miejsca na resztę aut A8Team.pl.
A wogóle to grill będzie? :mrgreen:
Pozdro
O ile dobrze kojarzę to A8-Germany robi dużego spota 5-7 sierpnia 2011... ale na razie nie rozmawialiśmy jeszcze między sobą kto jedzie.Grain pisze:Czy coś już wstępnie wiadomo co kiedy gdzie? ;-)FOSS pisze:Spotkamy się następnym razem... może polecisz z nami do Niemiec jakbyśmy w tym roku ponownie jechali
Mam nadzieję że mnie inni nie zabiją... jak na razie pozycja No.10 :lol:Ayvor pisze:FOSS, Liczyłem, że się dopiszę 13-sty. :-P ale nie wiem czy tylu nas się zbierze, więc zadowolę się 9-tą lub 10-tą pozycją ;-)
Jestem za a nawet przeciw.Ayvor pisze:Co myślicie o tym żeby zrobić tam wiazd zmasowany 8-mek. :wpale:
Możemy umowić się gdzieś 2 przecznice wcześniej gdzie założymy odpowiednie tablice rejestracyjne (niektórzy mają a dla niektórych bedziemy mieć w zapasie) i dopiero potem wjechać kolumną.
Wszyscy poniżej zapisani mają do mnie numer telefonu także kontakt bezpośredni mamy i spokojnie możemy się jakoś umówić kawałek przed bramą ;-)
Grill koniecznie... mój kwitnie zdajesię gdzieś na działce więc liczę na Was (no chyba że coś w międzyczasie zakupię).Ayvor pisze:A wogóle to grill będzie? :mrgreen:
Oczywiście że miejscówka dla Ciebie będzie - najważniejsze że masz chęci do nas dojechać... przyjmiemy Cię piwem i kiełbasą :mrgreen:sevi pisze:Ja juz wiem ze bede jechal sam o 7.20 wylatuje z irl.Mam nadzieje ze zaklepiecie dla Mnie miejscowke.Pozno dojade ale bede na 99.9%
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2011, 00:13 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
No ja się też zjawię. Prawdopodobnie z koleżką z Kronach Alexem.
Tylko jeszcze nie wiadomo czym.
Mamy 4 CCCO do wyboru.
Moje V8 4.2 , lub 500 konne S4
lub
Alexa 100 C3 Q, lub 5000.
Chętnie FOSS zobaczę Twoje D3, bo tu na forum nie mogę znaleźć fotostory nowego cacka
Tylko jeszcze nie wiadomo czym.
Mamy 4 CCCO do wyboru.
Moje V8 4.2 , lub 500 konne S4
lub
Alexa 100 C3 Q, lub 5000.
Chętnie FOSS zobaczę Twoje D3, bo tu na forum nie mogę znaleźć fotostory nowego cacka
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/V8/104953
+
na sprzedaż od 1 zł na allegro z BCM AUDI S4 2.2T 498KM 3.9S 0-100
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1966775153
+
na sprzedaż od 1 zł na allegro z BCM AUDI S4 2.2T 498KM 3.9S 0-100
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1966775153