Czy posiadasz/używasz smartphona?
litości ...aparat w telefonie i foty 12mpix, to takie SF jak to że Ruscy myśliwi zestrzelili Tu154 ze śrutówki bo kaczka leciała...
W telefonie nie ma absolutnie żadnego znaczenia ile on tam ma napisane pikseli , niech sobie wsadzą matrycę wielkości łebka szpiki co ma 100 milionów, i co z tego kiedy obiektyw... wróć to szkiełko jest w stanie przenieść skutecznie z milion może półtora w porywach gdy wydrapią obok napis Carl Zaiss :mrgreen: :mrgreen: , aparaty fotograficzne i to te lustrzankowe gdzie obiektywy są wielkości małego słoika i faktycznie mają soczewki przenoszą ze 6 milionów skutecznie żeby było ponad 10 mln to musi być albo stałoogniskowy albo sam obiektyw musi kosztować ponad 2K (bez body)
W telefonie nie ma absolutnie żadnego znaczenia ile on tam ma napisane pikseli , niech sobie wsadzą matrycę wielkości łebka szpiki co ma 100 milionów, i co z tego kiedy obiektyw... wróć to szkiełko jest w stanie przenieść skutecznie z milion może półtora w porywach gdy wydrapią obok napis Carl Zaiss :mrgreen: :mrgreen: , aparaty fotograficzne i to te lustrzankowe gdzie obiektywy są wielkości małego słoika i faktycznie mają soczewki przenoszą ze 6 milionów skutecznie żeby było ponad 10 mln to musi być albo stałoogniskowy albo sam obiektyw musi kosztować ponad 2K (bez body)
Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2
Tu się zgadzam z Tobą w 100%, różenice w Mpix widać dopiero po wydryukowaniu obrazu w jakimś większym formacie np.A4colln pisze:litości ...aparat w telefonie i foty 12mpix, to takie SF jak to że Ruscy myśliwi zestrzelili Tu154 ze śrutówki bo kaczka leciała...
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2011, 19:41 przez Grain, łącznie zmieniany 1 raz.
HTC 7 PRO - na Windows Phone 7. Na razie zbytnia nowość. Fonik spoko, ale za jakieś pół roku do roku, kiedy powstanie więcej softu, bo na razie to cienizna. Sprzętowo wyrezany, ale cóż po parametrach, skoro aplikacji niewiele. No i dostać się do windowsów nie tak łatwo, więc jeśli ktoś ma prywyczkę do Windows Mobile 5x lub 6x to będzie trochę krok w tył. Na razie testuję.
Bądź dobry jak chleb.
Ja wcześniej miałem Iphona 3G, następnie Nokie N97 z której byłem nie bardzo zadowolony i obecnie posiadam Sony Ericsona Xperie X10, jak narazie jestem bardzo zadowolony
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Panowie, nie chciałbym zakładać nowego tematu, a mam pytanie dotyczące GSM.
Poszukuję jakiegoś telefonu z funkcją dual sim (korzystam z dwóch operatorów), tak aby nie trzeba było przełączać kart a były aktywne non stop i pytałby z której karty ma zadzwonić lub wysłać SMS'a (samsung więc odpada bo on ma przełącznik, telefon resetuje się co długo trwa). Najchętniej gdyby był to smartphone.
Jakieś propozycje ?
Poszukuję jakiegoś telefonu z funkcją dual sim (korzystam z dwóch operatorów), tak aby nie trzeba było przełączać kart a były aktywne non stop i pytałby z której karty ma zadzwonić lub wysłać SMS'a (samsung więc odpada bo on ma przełącznik, telefon resetuje się co długo trwa). Najchętniej gdyby był to smartphone.
Jakieś propozycje ?
Hej
jezzeli chodzi o telefony na 2 karty , to w samsungach tak jest że 2 karty są cały czas aktywne dopiero przy wybieraniu numeru telefon pyta z której karty ma połączyć, najwięcej telefonów na 2 karty jest na allegro chińczyków, powiem tak miałem kilka telefonów na 2 simy i zostałem przy 2 telefonach
jezzeli chodzi o telefony na 2 karty , to w samsungach tak jest że 2 karty są cały czas aktywne dopiero przy wybieraniu numeru telefon pyta z której karty ma połączyć, najwięcej telefonów na 2 karty jest na allegro chińczyków, powiem tak miałem kilka telefonów na 2 simy i zostałem przy 2 telefonach
Było S8....
Samsung działa jednocześnie z tego co wiem.Rapik pisze:Panowie, nie chciałbym zakładać nowego tematu, a mam pytanie dotyczące GSM.
Jakieś propozycje ?
Chińskie cosie odradzam bo mam coś takiego jak ..prawie Aura Motorola i nawet nieźle działa ale ma jedną wadę musisz mieć każdy kontakt wpisany z +48 i bez żeby widział w połączeniach i SMSach.
Tak samo raczej polecam zostanie przy dwóch aparatach (jedyne pewne rozwiązanie)
też polecam android 2.2 mimo swoich tu i ówdzie niedoróbek jest bardziej niżraptor90 pisze:HTC Desire - naprawdę super smartphon.
przyzwoitym systemem
ktos sobie moze juz sprawil LG dwurdzeniowego?
interesuje mnie czy wreszcie jest komóra która robi sensownie filmy w HD
(uprzedzam od razu że ajfon 4 też nie robi tego porządnie jak dla mnie)
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020