kuczlaw pisze:FOSS pisze:Co do kasowania moich postów (skoro o to pytasz) to było to np. w Twoim ogłoszeniu.
Podczyściłem tak jak należało a Ty pisałeś :
FOSS pisze:lub je zmieniają
Poziom dyskusji czasami mnie załamuje
Upominasz innych aby czytali ze zrozumieniem ale sam wciąż zdecydowanie masz z tym kłopot....
Poprzednio zacytowałeś tak i zapytałeś:
kuczlaw pisze:FOSS pisze:Koledzy Doc i Kuczlaw kasują moje posty
Pokaż mi FUSS gdzie skasowałem lub zmieniłem bo ja jakoś nie przypominam sobie
Po pierwsze
FOSS nie FUSS - zwróciłem Ci już raz uwagę ale się nie domyślileś więc podpowiem - wystarczy małe "sorka, mój błąd" panie Moderatorze.
Po drugie zacytowałeś moje niepełne zdanie :-?
Po trzecie Ty sam (tak ja i ja w oryginalnej wersji cytowanego tekstu też) użyłeś spójnika "
lub".
Specjalnie dla Ciebie krótkie interview po słowniku języka polskiego dotyczące spójnika "
lub":
"(...) spójnik łączący dwa zdania równorzędne oraz dwie części zdania, wskazując, że przynajmniej jedna część jest prawdziwa"
Wracając do początku - jeżeli piszę, że
kasujesz lub zmieniasz to zgodnie ze znaczeniem spójnika "
lub" jeżeli kasowałeś (a tak w istocie było) to zdanie moje jest w pełni prawdziwe :!:
-------------------------------
kuczlaw pisze:FOSS pisze:Właściwie nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi z tym "drukowaniem" :shock:
Sam napisałeś
FOSS pisze:zdecydowanie jestem ciekaw kiedy Wam się uda to zamówić, wydrukować, zapłacić i jeszcze rozesłać
No proszę Cię, chyba już sam nie wiesz co piszesz :shock:
To cytat z Twojego poprzedniego posta:
kuczlaw pisze:Akurat w moim przypadku jakby miał to nastąpić to zamówić, wydrukować, zapłacić i tyle... a jest to bardzo proste. Firma przesyła wzór, zamawiamy, nic nie drukujemy...
Więc zapytuję o co Tobie właściwie chodzi z tym drukowaniem :?:
Przejdziemy wreszcie na jakąś konstruktywną dyskusję czy wciąż będziesz próbował mi coś udowodnić :?:
----------------------
kuczlaw pisze:FOSS pisze:przedmiotem wątpliwości jest nie logo same w sobie - tutaj nikt nie zgłaszał zastrzeżeń...
chodzi natomiast o tę nieszczęsną klubową naklejkę
To nie jest to oczywiste że ma wyglądać jak ta na stronie głównej ?
No jak widać z całej dyskusji w obydwu tematach
nie, nie jest oczywiste :-P
kuczlaw pisze:Logo forum = naklejka ( powinny być takie same )
A gdzie jest napisane, że tak
być powinno :?:
kuczlaw pisze:Chcecie żeby naklejka była zupełnie inna niż logo forum bo ja to tak odbieram...
No wreszcie przyznałeś, że odbierasz coś dokładnie tak jak my tu piszemy - długo to trwało :-o
kuczlaw pisze:Naklejka powinna identyfikować się z klubem, powinna mieć taki sam wzór moim zdaniem....
Twoim zdaniem - tu dobrze napisałeś.
A interesuje Cię zdanie
innych klubowiczów :?:
Ilu klubowiczów musi dołączyć się do dyskusji abyście razem z
Doc'em zrozumieli, że zdania nt. naklejki są podzielone :?:
A czy naklejka, której wzór zaprezentowałem kilka postów wcześniej (adres naszej klubowej strony "
www.a8team.pl") nie identyfikuje się wprost z naszym klubem :?:
kuczlaw pisze:FOSS pisze:eżeli autorytatywnie twierdzisz, że naklejka została już wybrana (
Ja nic nie wybierałem, wybrał ja jak się domyślam administrator. Jak były o niej rozmowy to mnie jeszcze tu na forum nie było....
No właśnie - wybrał ją Admin...
ale jakoś nie przypominam sobie żadnych konkretnych rozmów w tym temacie i właśnie w tym jest problem.
No chyba, że to prywatny i zamknięty klub kolegi
Doc'a a nie publiczny dla wszystkich użytkowników i miłośników A8/S8.
Ale o ile pamiętam wypowiedzi
Doc'a to klub nasz jest zdecydowanie publiczny (temat ten był poruszany w innym wątku dotyczącym właśnie "publiczności" naszego forum i dostępu do różnych działów przez osoby niezarejestrowane).
A skoro jest to klub publiczny który reklamujemy i do którego zapraszamy wszystkich chętnych to dlaczego klubowicze nie mają możliwości decydowania co naklejają na swoje auta :?:
Jedno przeczy drugiemu :!:
kuczlaw pisze:FOSS pisze:nie zrobiliście praktycznie nic ale jednocześnie razem z Doc'em
Napisałem że czekam na info od producentów, czytaj ze zrozumieniem
Staram się ale jednak nie rozumiem co do mnie mówisz... :shock:
Już jakiś czas temu
Doc poinformował nas, że Ty się wszystkim zajmujesz.
Ja już dawno tutaj napisałem, że wiem komu zlecić, wiem ile to będzie kosztować i że nie ma potrzeby zamawiania minimum 100szt.
A Ty nagle, ni z gruszki ni z pietruszki, piszesz:
kuczlaw pisze:Orientuje się kto, za ile i jakie może zrobić. Czekam na info od trzech producentów.(...)
Na takim etapie czekania bylismy już kilka miesięcy temu... więc
moim zdaniem właściwie nie zrobiliście nic :-P
I jeszcze jednen cytat:
kuczlaw pisze:(...)Co do dystrybucji to ja
na pewno się nie podejmę, wiem z innych for jakie wychodzą później klocki. A to poczta nawaliła, a to nie było czasu wysłać, a to pogięta, a ile na tym zarabiam..... itd.... Dziękuje, poczekam
Profeska pełną gębą... czekaj dalej.
Zapytuję ponownie:
po jakiego grzyba próbujecie na siłę wcisnąć innym coś, czym nawet nie macie ochoty się zajmować :?:
A wystarczyłoby odrobinę pomyśleć i przyjąć np. taki schemat działania:
- wyznaczyć z grona klubowiczów jakąś konkretną i operatywną osobę która poprowadziłaby temat od A do Z
- dać Jej "forumowe błogosławieństwo" i pomóc w organizacji np. głosowania
- siedzeć spokojnie przed kompem w domu i bez nerwacji patrzeć jak temat się rozwija
- spijać pochwały za dobre zarządzanie klubem pomimo, iż to właściwie ktoś inny odwaliłby całą "czarną robotę"
Przy odrobinie dobrej woli z Waszej strony naklejki te spokojnie powstałyby już ze 3 miesiące temu :!:
A finał będzie taki, że może za następne 2 miesiące zrobicie wreszcie te Wasze naklejki i przez następne kilka miesięcy będziecie szukać na nie chętnych a niektórzy klubowicze i tak okleją swoje prywatne auta po swojemu :!: