S8 FL moje cztery łapy part. 2 NOWE zdjęcia str2
S8 FL moje cztery łapy part. 2 NOWE zdjęcia str2
Witam,
W skrócie,
S8 D2 10.1999 rejestracja 2000
Silnik AQH
Przebieg 265 tys
Import 2009 Szwajcaria
Wnętrze czarne + czarna podsufitka
Cztery kluczyki, wszystkie papiery łącznie z fakturami, płytami na Navi oraz folderem reklamowym.
Auto serwisowane do końca w ASO, po sprawdzeniu nr VIN w bazie jest bogata historia serwisowa z Szwajcarii jak i z Polski. Przebieg oczywiście potwierdzony wpisami. Sprzedawca auta nie użytkował go na co dzień, posiada jeszcze inne samochody dlatego nie montował w nim LPG. Dla mnie to wielki plus. W ubiegłym roku skrzynia przeszła gruntowny remont (konwerter, kosz z wałkiem, kpl. uszczelek i tarcz, zabierak z łożyskiem, tłok reversu, filtry, olej) w serwisie skrzyń automatycznych w Pionkach.
Autem jeździ się po prostu cudownie :mrgreen: a wydech SIMONS'a robi wrażenie :-P
Gaz już założony:
- STAG 300 PLUS
- Hana
- ZavoliS x2
- Faro
- butla w kole, wchodzi spokojnie 60 L
- spalanie jak na razie 18L
Zdjęcia tak na szybkiego z niedzielnego wyjazdu :-P
Auto nie szykowane do zdjęć "z trasy". Jak będę miał więcej czasu postaram się przygotować jakąś galerię
W skrócie,
S8 D2 10.1999 rejestracja 2000
Silnik AQH
Przebieg 265 tys
Import 2009 Szwajcaria
Wnętrze czarne + czarna podsufitka
Cztery kluczyki, wszystkie papiery łącznie z fakturami, płytami na Navi oraz folderem reklamowym.
Auto serwisowane do końca w ASO, po sprawdzeniu nr VIN w bazie jest bogata historia serwisowa z Szwajcarii jak i z Polski. Przebieg oczywiście potwierdzony wpisami. Sprzedawca auta nie użytkował go na co dzień, posiada jeszcze inne samochody dlatego nie montował w nim LPG. Dla mnie to wielki plus. W ubiegłym roku skrzynia przeszła gruntowny remont (konwerter, kosz z wałkiem, kpl. uszczelek i tarcz, zabierak z łożyskiem, tłok reversu, filtry, olej) w serwisie skrzyń automatycznych w Pionkach.
Autem jeździ się po prostu cudownie :mrgreen: a wydech SIMONS'a robi wrażenie :-P
Gaz już założony:
- STAG 300 PLUS
- Hana
- ZavoliS x2
- Faro
- butla w kole, wchodzi spokojnie 60 L
- spalanie jak na razie 18L
Zdjęcia tak na szybkiego z niedzielnego wyjazdu :-P
Auto nie szykowane do zdjęć "z trasy". Jak będę miał więcej czasu postaram się przygotować jakąś galerię
Ostatnio zmieniony 09 cze 2012, 12:55 przez sebos17, łącznie zmieniany 8 razy.
Widzisz, samo jakoś tak wyszło najpierw zadzwoniłem od tak pogadać, później poleciał nr VIN, jak już wyszło że wszystko gra to żal było nie obejrzeć :-P w trakcie oględzin na siłe szukałem czegoś, co ja zdyskwalifikuje, jednak nic takiego nie znalazłem.... głupio było po tym wszystkim nie kupić jej :mrgreen:dice111 pisze:Czyli jednak ta z alle... ze skrzynią po remoncie ? :-)
Dla wizerunku - niestety tak....Paluch pisze:Bajka auto:) będziesz gaz zakładał ?
Dla portfela - o tak!
Jutro jadę dogadać się na termin,
Zamontowane zostanie:
- wtryski hana
- komp stag
- dwa reduktory np Zavoli
- faro 8mm
Montować i stroić będzie firma z Białegostoku STAGMAG Mirosław Andrzej Gryko
Osoba polecana na forum LPG oraz przez Nowotczyńskiego z Mławy (znają się z forum jak i z różnych imprez z branży - targi itp itd)
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
że tak zacytuję pewną wypowiedź: "no ładne cacko..." :lol:
a więc udało się, gratulejszyn... eSa to jest eSa :mrgreen:
a więc udało się, gratulejszyn... eSa to jest eSa :mrgreen:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Pewnie dlatego że nie ma tam drewna tylko jest ta koszmarna natryskiwana guma która jest czarna ale w świetle dnia może inaczej odbijać światło i wydaje się być np. szara :-?Grain pisze:pytanie mam tylko jedne czemu rączki w drzwiach mają inny kolor od wnętrza?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Sądziłem FOSS że wiesz wszystko na temat D2 - myliłem się :-PFOSS pisze:Pewnie dlatego że nie ma tam drewna tylko jest ta koszmarna natryskiwana guma która jest czarna ale w świetle dnia może inaczej odbijać światło i wydaje się być np. szara :-?Grain pisze:pytanie mam tylko jedne czemu rączki w drzwiach mają inny kolor od wnętrza?
Jak widać na zdjęciach, nie jest to żaden gumowany element
Już wcześniej spotkałem się z takim dziwactwem w S8, na pewno jest to oryginalne. A że mi się nie podoba to oddzielny temat :mrgreen: