[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
1. marta
2. gibon
3. klon_84
4. arti
5. Smoli
6. SERGIO - jak nic się nie wysypie i pogoda dopisze
7. FADER również jak wyżej
8. glinka
9. Rafelek (mam nadzieję ) ;D
PS. Proszę o wzięcie ze sobą grilla kto ma, bo ja osobiście nie mam i nie wiem czy uda mi się pożyczyć
PS2. Niestety ale tym razem Łukasza zabraknie ale jako zastępstwo wezmę córeczkę ..
2. gibon
3. klon_84
4. arti
5. Smoli
6. SERGIO - jak nic się nie wysypie i pogoda dopisze
7. FADER również jak wyżej
8. glinka
9. Rafelek (mam nadzieję ) ;D
PS. Proszę o wzięcie ze sobą grilla kto ma, bo ja osobiście nie mam i nie wiem czy uda mi się pożyczyć
PS2. Niestety ale tym razem Łukasza zabraknie ale jako zastępstwo wezmę córeczkę ..
Pogodę macie zarąbistą... sam bym chętnie pojechał nad morze ale grillowanie to ja miałem wczoraj wieczorem... popijałem wodą ognistą więc o tej porze to nie powinienem jeszcze wsiadać za kierownika :-?
Pozdrowienia z równie słonecznej stolycy :lol:
Pozdrowienia z równie słonecznej stolycy :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
SPOT naprawdę udany, szkoda tylko nieobecności kolegi Rafelek - oczywiście mam nadzieję, że następnym razem nas nie wystawi ;p Pogoda piękna, kiełbaski z grilla smaczne i towarzystwo jak zawsze super. W tym miejscu chciałabym podziękować córce KAZIK_MAX za przybycie - dzięki za poświęcenie swojego czasu mojej córci ; )))
Dzięki jeszcze raz Wszystkim, pozdrawiam do następnego :mrgreen:
Dzięki jeszcze raz Wszystkim, pozdrawiam do następnego :mrgreen:
Mam nadzieję Aniu, że przejmiesz po tacie zamiłowanie do samochodów i .....nas :!:marta pisze:chciałabym podziękować córce KAZIK_MAX za przybycie
Oczywiście mam również nadzieję, że od dzisiaj będziesz na każdym SPOCIE i ZLOCIE :!: 8-)
Pozdrawiam wszystkich. Jak zawsze miło było się z Wami spotkać. :-D
Wrzuciłem kilka fotek: http://www.a8team.pl/topics37/3087.htm#38496
Wakacje się kończą, więc czas na wrześniowy Spocik
Choć niedawno spotkali się co po niektórzy na WV Mani to nasz standardowy ósemkowy spot można byłoby w końcu zrobić
Jako że jeszcze dwa weekendy mamy zaplanowane z Łukaszem, proponuje 18 września (niedziela - jak zawsze)
Proszę wypowiadanie się chętnych ..
Choć niedawno spotkali się co po niektórzy na WV Mani to nasz standardowy ósemkowy spot można byłoby w końcu zrobić
Jako że jeszcze dwa weekendy mamy zaplanowane z Łukaszem, proponuje 18 września (niedziela - jak zawsze)
Proszę wypowiadanie się chętnych ..