Z przodem może i tak ale tył na pewno nie , a tył w D4 to jedna wielka tragedia , bardzo upodabnia się do A4 jak zobaczyłem test na tvn turbo i włączyłem jak tył pokazywali myślełem że to A4dice111 pisze:Przecież z pierwszą A4 i A8 było dokładnie to samo.
Profesjonalna sesja Audi A8 D4
- PiotrekS
- Forum Audi A8
- Moje auto: A8 D4
- Rocznik: 2015
- Silnik: V8 4.0
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Piotr
Mialem okazje przejechac sie D4 4.2 tdi dwa dni temu i powiem szczerze ze jedzie wysmienicie, czuc ze auto sie lepiej zbiera, zawieszenie w trybie comfort jest bardziej komfortowe niz w mojej D3. Ogolnie auto mi sie bardzo spodobalo i na pewno bedzie moim nastepnym autem. Bardzo ladnie wygladaja nowe zegary, FIS 3D, bagaznik ma inaczej rozwiazane zawiasy i przez to jest chyba mniejszy.
Pozdrawiam
PiotrekS
PiotrekS
Koledzy co się martwicie za 2 lata wyjdzie A9 i bedzie dopiero kozak :mrgreen: to co sie nie spełniło w D2 spełni sie w D4
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
- olimpus104
- Forum Audi A8
Piękna sztuka,marzenie niejednego z nas :-D
Audi A8 D3Quattro 3.0 TDI Sport
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Też miałem ostatnio okazję oglądać D4 mojego wujka, który przeszedł przez D2, D2FL i D3. Wrażenia na żywo niesamowite. Jedna tylko rzecz z mojego punktu widzenia jest mankamentem, mianowicie dużo mniejszy bagażnik. Jak wuj tłumaczył w przestrzeni między tylną kanapą a bagażnikiem jest upchnięta elektronika i w związku z tym tylna ściana bagażnika jest przesunięta do tyłu kosztem przestrzeni bagażowej. Optycznie moja konfiguracje dużych walizek, które upycham do D2 nie miałaby szans zmieścić się do D4. A że jak już ładuję się do samochodu z walizkami to zwykle z trójką dzieci więc każdy cm3 jest na wagę złota. Nie mówiąc, że jak przy D2 postawię cały majdan łącznie z wózkiem dziecięcym to wydaje się, że nie ma szansy by się spakować. A jednak za każdym razem cud się staje :lol:
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8