Time Bandit by FOSS :D
-
- Forum Audi A8
FOSS może się trochę narażę dodając ten komentarz ale każdy może wyrazić swoje zdanie...
Fajnie że zdecydowałeś się na zmianę wydechu bo już wcześniej co o nim sądzę, ale nie podoba mi się że puszki wystają i je widać i trochę za duże masz końcówki... Moja prywatna opinia !!
Fajnie że zdecydowałeś się na zmianę wydechu bo już wcześniej co o nim sądzę, ale nie podoba mi się że puszki wystają i je widać i trochę za duże masz końcówki... Moja prywatna opinia !!
Mercedes Benz E500 V8
Mój "dziodkowóz" nie jedno A8 i 7er nosem wciągnie
Mój "dziodkowóz" nie jedno A8 i 7er nosem wciągnie
Właściwie to nie wiem... trochę inne ma brzmienie bo tu są dwa końcowe tłumiki ale efekt końcowy wyszedł chyba podobny... chociaż eSa chyba trochę bardziej gulgotała z dołu ale może tylko tak wymyślam ;-)Lukas134 pisze:ładniej brzmi niż S8 poprzednie ?? ;-)
ehhh, już z rana pomalowałem na czarny mat... na razie nie całe tłumiki a tylko ich tylne ścianki ale i tak wydaje mi się że jest lepiej...kojot1 pisze:ja na twoim miejscu bym nic nie malował z czasem już tak się świecić nie będą trochę się wypalą i zmatowieją .
zresztą fabryczne tłumiki także są w czarnym macie więc być może trysnę tak całe puchy.
minus4 pisze:Rewelka ten wydech, ciekawe jak to gra
Gra ładnie ale filmikami to jest tak że nie oddają w pełni tego dźwięku... tym bardziej że wydech często brzmi inaczej na wolnych obrotach (często takie filmiki są nagrywane) a inaczej pod obciążeniem (a przecież ten dźwięk jest istotny)...B@rt pisze:Pięknie się prezentują. Teraz powinieneś nas uraczyć jakimś filmikiem na którym będzie słychać jak pracują
ale zobaczę... może wkrótce coś nakręcę ;-)
nom... trochę wosku poszło... jechałem u kolegi ze ślubem więc trzeba ją było lekko po grzbiecie nasmarować :lol:dzidzia pisze:wosku ześ naładował na to auto ..... a próg taki nie domyty ze strony pasazera
Aktualnie 15mm przód (na zdjęciach jest wyjątkowo 5mm) i 20mm tył ale ten komplet będzi na zimę a na lato już za kilka dni zawita przykręcany zestaw 20mm przód i 30mm tył 8-)jaro_alfa pisze:przy okazji, FOSS, jakie masz założone dystanse ? przymierzam się do 20mm ...
narazisz... nie narazisz... eee tam... każdy może mieć inny gust i świat byłby nudny gdyby wszystkim podobało się to samo także piszi co serce dyktuje ;-)kolonkos88 pisze:FOSS może się trochę narażę dodając ten komentarz ale każdy może wyrazić swoje zdanie...
Mi też się nie podobało że te puszki widać... szczególnie patrząc od tyłu... dlatego ich tylne ścianki trysnąłem czarnym matem i teraz jest zdecydowanie lepiej.kolonkos88 pisze:Fajnie że zdecydowałeś się na zmianę wydechu bo już wcześniej co o nim sądzę, ale nie podoba mi się że puszki wystają i je widać i trochę za duże masz końcówki...
Notabene to najmniejsze puchy jakie można było zrobić a widać je było tak wyraźnie bo zrobione były na wysoki połysk...
przyjrzę się jeszcze czy przypadkiem z boków trochę tych puszek nie widać i jeśli tak będzie to całe trysnę na czarny mat i powinno być już gites :mrgreen:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Dzięki za info. Obawiałem się, że opony mogą ocierać przy dobijaniu na nierównościach o nadkole, ale jak nic się nie dzieje, to w takim razie założę.FOSS pisze: Aktualnie 15mm przód (na zdjęciach jest wyjątkowo 5mm) i 20mm tył ale ten komplet będzi na zimę a na lato już za kilka dni zawita przykręcany zestaw 20mm przód i 30mm tył 8-)
Pzdr
Zastanawiam się tylko czy przypadkiem tylnych ścianek tłumików końcowych nie trysnąć czarnym matem bo polerowane są na wysoki połysk i nie wiem czy dobrze że one tak spod spodu świecą :roll: jak sądzicie???
na szczęście to robota na 5 minut bo lakier mam w bagażniku 8-)
To super ,że psiknąłeś matem, według mnie dużo estetyczniej to wygląda
Jeszcze nigdy nie widziałem takich lamp, a dużo na forum o nich piszecie. Jak one wyglądają, macie foto?A na lato będą jeszcze trochę szczersze dystanse, LED'y w przednich kierunkach i mam nadzieję światła dzienne LED rodem z wersji W12 ale kiedy i jak to będę opisywał w późniejszym terminie :lol:
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
ooooo... kolegi już nie zapraszamy na nasze spoty :wpale:Radzik pisze:... podoba mi sie tyłek FOSS'a :lol:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
albo zapraszamy... wśród tylu osób nic się nie wydarzy :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
FOSS az mnie ciarki przechodza jak widze jej tyleczek.Te 4 dziury kurde robią wrażenie.Pieknie stylistycznie to zrobiles wiec daje 5 :-D
Jedna a może dwie uwagi.
Dlaczego przyciemniles tylko tylne szyby? daj wszystkie
I ta antena...cb jak tam dróżka do Poznania?//
ps. nawet eminem chce sie z dachu rzucić jak widzi te cacko,, zazdrosny jak cholera juz nie bede tlumaczyc sami popatrzcie .....
Jedna a może dwie uwagi.
Dlaczego przyciemniles tylko tylne szyby? daj wszystkie
I ta antena...cb jak tam dróżka do Poznania?//
ps. nawet eminem chce sie z dachu rzucić jak widzi te cacko,, zazdrosny jak cholera juz nie bede tlumaczyc sami popatrzcie .....