daro72 pisze:Nie martw się Damian wszystko się wyprostuje. A o zdrowie trzeba dbać więc na razie w tym kierunku upatruj poprawy reszta przyjdzie sama. Zdrowia życzę!!!!!!!
Dzieki serdeczne, z odcinkiem lędźwiowym wychodzę powoli na prostą bo noga przestaje drętwieć i operacji prawdopodobnie nie będzie ale... w lipcu idę na resonas odcinka szyjnego i piersiowego bo dziwne odrętwienie pojawiło się także w całej lewej ręce... lekarz prowadzący podejrzewa że tam też mam nieźle potrzaskane :evil:
Oczywiście rehabilitacja to nic innego jak zaleczenie a kręgosłupa już nic nie naprawi więc będzie trzeba radykalnie zmienić swój tryb życia i powrócić do jakichś treningów tylko tym razem jakieś lajtowe żeby utrzymać odpowiednią jego kondycję...
ale jak na razie rehabilitant zakazał mi jakichkolwiek ćwiczeń poza jego zajęciami... jeszcze nie w tym stanie.
daro72 pisze:Muszę się kiedyś do Ciebie wybrać i na żywca obejrzeć.
No ja zapraszam... zadzwoń wcześniej i wpadaj.
daro72 pisze:U mnie przyszła usterka katów i wymiana...
Może przelot??... a jak nie to firma która robiła mi wydech robi też sportowe katalizatory które na pewno kosztują mniej niż oryginalne... jakby coś to dzwoń.
wolek pisze:Damian jeśli moge się tak do siebie zwracać...
ehhh, weź bo się obrażę... toż oczywiście że możesz ;-)
Lepiej znajdź chwilę czasu na przełomie lipca i sierpnia i wybierz się z nami na zlot A8/S8 do Niemiec:
http://www.a8team.pl/topics56/4731.htm ... w tamtym roku opadły im kopary jak zajechaliśmy zwartą kolumną 11 aut :lol:
wolek pisze:... zdrowia nie kupisz... Reszta jest do odratowania, kasa-kasą, fura-furą (choć fakt twoja jest bella), zdrowie-zdrowiem.
Podstawą jest pozytywne podejście. ;-)
Jestem umiarkowanym optymistą z dużą domieszką realizmu :mrgreen:
Wprawdzie nie jestem w sytuacji kryzysowej ale nie mogę stać w miejscu kiedy wszystko dookoła się zmienia więc... potrzebuję małego wsparcia (
http://www.a8team.pl/topics10/4749.htm ) i ze spokojem wyjdę na prostą i ze zdrowiem i z innymi rzeczami też ;-)