MOJ CZARNUCH SEC....
- martinezzg
- Super Klubowicz
tak tak...kolega mielony pewno pomylił z beką.... środek auta jak na te lata niezły wsztstko fajnie wygląda - drewno a nie jakiś imitacje - moje auto to 89 rok 560 sec czyli pojemność 5,6 300 km w nim siedzi , żadnych turbin itp.....
choć na poważnie zastanawiam się nad modyfikacją motoru(tak na ok 450km),,ale to niestety niesie za sobą koooooszty więc na razie w fazie palnów pozostaje...
z wyposażenia..... zawieszenie aktywne :lol: , ale niestety jak amor mi walnie to już nie jest wesoło....
w środę jestem umówiony z kolegą na sesję foto - więc i fotek więcej wrzucę bo koleś w foto-moto się specjalizuje .....
choć na poważnie zastanawiam się nad modyfikacją motoru(tak na ok 450km),,ale to niestety niesie za sobą koooooszty więc na razie w fazie palnów pozostaje...
z wyposażenia..... zawieszenie aktywne :lol: , ale niestety jak amor mi walnie to już nie jest wesoło....
w środę jestem umówiony z kolegą na sesję foto - więc i fotek więcej wrzucę bo koleś w foto-moto się specjalizuje .....
A8>eSka
- martinezzg
- Super Klubowicz
nie ukrywam ze auto moich snów to mustang 69 najlepiej shelby :mrgreen: ale to temat jak na razie nieosiągalny..może jak kiedyś może sprzedam seca to jakoś się uda..... ale mojego szkoda by mi było bo tyle w niego pracy i serca włożyłem że chyba bym się popłakał przy sprzedaży :lol: :lol: :lol:
A8>eSka
Czyżby Krzysztof P. ???martinezzg pisze:w środę jestem umówiony z kolegą na sesję foto - więc i fotek więcej wrzucę bo koleś w foto-moto się specjalizuje .....
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- martinezzg
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- martinezzg
- Super Klubowicz
eee tam kolego można pomylić....kumpel kiedyś żonę pomylił ...... i tak kilka razy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:123mielony pisze:martinezzg Nic nie pomyliłem ,daj spokój sec-a z beczką pomylić, tyle to ja nie wypiję.To tak jak byś fiata 125p pomylił z fiatem 126p.martinezzg pisze:tak tak...kolega mielony pewno pomylił z beką.
A8>eSka
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
No jasne że można,ja słyszałem historię jak koleś przyszedł do domu po dobrej bibie i zaczą się dobierać do żony a że ona nie protestowała to bzykanko na całego.Rano się budzi a teściowa miła jak nigdy pyta się czy napił by się kawusi a może śniadanko,koleś na to gdzie moja żona a teściowa na to że śpi w drugim pokoju całą noc.
martinezzg pisze:kumpel kiedyś żonę pomylił ...... i tak kilka razy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wątek o SEC'u jest coraz lepszy :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:123mielony pisze:(...) Rano się budzi a teściowa miła jak nigdy pyta się czy napił by się kawusi a może śniadanko,koleś na to gdzie moja żona a teściowa na to że śpi w drugim pokoju całą noc.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- martinezzg