[D2 FL ALL ] Xenon Plus - żarniki
http://www.xenonowe.pl/index.php?MENU=oferta&id=121
Tutaj znajdziemy te zarniki. Z tego co widzialem to oni sa Ok.
Swieca dobrze! Podobno oryginal :roll:
Tutaj znajdziemy te zarniki. Z tego co widzialem to oni sa Ok.
Swieca dobrze! Podobno oryginal :roll:
Bialorusin.
Walcze o Demokracje.
Walcze o Demokracje.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Kupiłem ostatnio palniki xenonowe Philispa 85126 D2R (żółte opakowanie i pisało na nich philips xenon hid) do moich lamp xenon plus. Ceną nie powalały, całe 80zł za sztukę. Po zaświeceniu świateł mijania jest fajny bielutki/ błękitny kolor jednak po około 15-20s od zapalenia zaczynają świecić trochę z zółtawą poświatą.. Niby trzeba poczekać aż się "rozświecą" 20-40h ale jeśli po tym czasie nie będą świecić jak set to wstawię droższy zestaw z serii colour match.
Rok temu też taki zestaw kupiłem zrobiłem 30tys km na światłach i do dziś się nie rozświeciły efekt ten sam co opisujesz nie wiadomo jaki zestaw kupić do tych cholernych Xenon Plus ażeby a światłach mijania było jaśniej kiedyś miałem a6 ale ona miała soczewkowe światła mijania i jaśniutko świeciło może właśnie coś z serii colour match są droższe ale może ktoś się wypowie co takie ma założone osram lub coś z philipsa colour match.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Ja polecam Philips 85122+. Przetestowałem chyba z 10 róznych kompletów palników i wszsytkie oddałem bo zawsze cos było nie tak. Kupiłem na allegro po 125zł za sztuke i sa z dystrybucji dla BMW ori opakowanie bmw. Walczyłem ze słabymi xenonami ponad rok, kosztowało to troche ale w końcu przed autem jest jasno tak jak powinno byc. Jesli ktos chce moge podac namiar na sprzedawce
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
ja bym proponował coś takiego, mam je i jestem mega zadowolony, jest poprosty jaśniutko przed autem http://moto.allegro.pl/vw-d2s-i2865727284.html
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
Tak patrze na ten filmik o chińskich żarnikach i już przestałem się dziwić jak mogą samochody się spalić .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.