[D2 ALL] BOSE - troszke więcej mocy
A tak właściwie - bo nikt chyba wcześniej o to nie zapytał (albo ja nie doczytałem)...Pers pisze:Heh to ja umnie widze ciemność :-) jak włącze radyjko to jest ciemnośc i po chwili wyskakuje odrazy stacje radiowe lub cd....
jaki konkretnie model radia masz u siebie?
Kolego, niestety nie wiem jak tam spotkania w wielkopolsce ale gdybyś był przypadkiem w Warszawie to zapraszamy na nasze spotkanie A8Team...Pers pisze:Kurcze może uda sie w końcy na jakis zlocik w wlkp dołączyć bo czuje ze nie ujade...... ciemna masa ze mnie :-)
info dot. naszych spotkań znajdziesz tutaj:
Warszawa spotkanie A8 team
W ofercie spotkania oczywiście "organoleptyczne" badanie BOSE w moim aucie i innych obecnych oraz kontrola Twojego systemu nagłośnienia...
ile będziemy potrafili tyle chętnie pomożemy ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Kurcze a niedawno byłem u znjomego w warszawie i przegapiłem a powiedz mi gdzie to jest Napisane jaki model?? wiem ze Navi Plus :-)
A czy ja wogóle powinienem miec z tyły jakiś subwoofer oryginalny??? bo słyszałem ze tam do 2000 roku miały a potem nie było nic takiego??
A czy ja wogóle powinienem miec z tyły jakiś subwoofer oryginalny??? bo słyszałem ze tam do 2000 roku miały a potem nie było nic takiego??
Miłość od pierwszego kontaktu :-)
Dzisiaj sprawdziłem i po uruchomieniu jest taki ekran powitalny:Pers pisze:Heh to ja umnie widze ciemność :-) jak włącze radyjko to jest ciemnośc i po chwili wyskakuje odrazy stacje radiowe lub cd....
Wydaje mi się jednak, że pokazywanie tegoż ekranu można wyłączyć - ustawienia z poziomu użytkownika - ale pewności nie mam (sprawdzę w swoim).
Zapraszamy - następne spotkanie w najbliższą niedzielę (8-11-2009) oraz runda druga zmagań na torze kartingowym :-oPers pisze:Kurcze a niedawno byłem u znjomego w warszawie i przegapiłem...
(Warszawa spotkanie A8 team)
Jak mniemam gdzieś z tyłu radia można zczytać jego model, poza tym VAG-iną oraz w książce serwisowej (o ile dobrze pamiętam na wlepce oprócz numeru VIN jest kilka innych informacji i m.in. także pelna lista wyposażenia kodami)Pers pisze:(...) a powiedz mi gdzie to jest Napisane jaki model?? wiem ze Navi Plus :-)
A poniżej kilka kodów wyposażenia dot. systemu nagłośnienia:
7A2 - CD changer
7Q2 - navigation system for RoW double-size, color screen
8AY - radio/navigation system
8RY - loudspeakers with BOSE sound
9ZJ - car phone installation (D-net)
PCE - CD changer - installation
PNE - Navogation system Plus BOSE soun system
PT1 - D-net/GSM Nokia car telephone and centrearmrest
WL9 - Multifunction steering wheel, leather for Airbagsystem, design 4-spokes with radio and telephone operation
Pojęcia nie mam :shock:Pers pisze:A czy ja wogóle powinienem miec z tyły jakiś subwoofer oryginalny??? bo słyszałem ze tam do 2000 roku miały a potem nie było nic takiego??
u mnie zdajesię jest - tak mniemam po wydobywających się dźwiękach ale ręki sobie uciąć nie dam (zasiałeś we mnie ziarno niepokoju)...
Nic nie słyszałem też nt. późniejszej rezygnacji z sub'a.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Tak sprawdzałem i mam jak sie włączy te logo naviplus :-) dzisiaj sobie nagrałem w mega super jakości CD i już jest lepiej :-) :-)
Ale i tak piecyk pod wzmacniacz podącze bo jak uruchomie tylko tylne głośniki to bieda z nędzą powiedział bym ze te co są w przednich drzwiach to az po nogawkach czuć :-)
Teraz pytanie czy w tym systemie jest może funkcjia Loudnes tak jak w pospolitych radiach????
Ale i tak piecyk pod wzmacniacz podącze bo jak uruchomie tylko tylne głośniki to bieda z nędzą powiedział bym ze te co są w przednich drzwiach to az po nogawkach czuć :-)
Teraz pytanie czy w tym systemie jest może funkcjia Loudnes tak jak w pospolitych radiach????
Miłość od pierwszego kontaktu :-)
To chyba te sprzęty tak maja bo ja mam takie same wrażenie jak ty :-/ Niby bose a jak włączysz sam tył to straszna lipa. Jeszcze jedna kwestia odnośnie audio w A8 Gdzieś wyczytałem ze ma grać czysto (bez zbędnego bum bum) i na każdym miejscu w samochodzie ma być takie samo odczucie co do odsłuchu no i chyba coś w tym jest.
Pers,
Zanim, stworzysz temat na tym forum zapoznaj się z poniższymi zasadami nazywania tematów.
Przed każdym tematem dodawaj tagi w taki sposób, jak zaprezentowane jest to poniżej (pamiętaj także o nawiasach kwadratowych na []):
[typ pojemność rocznik] opis problemu
[ D2 silnik rok produkcji ] Opis problemu
[ D3 silnik rok produkcji ] Opis problemu
itp.
Jeżeli uważasz, że Twój temat dotyczy wielu modeli możesz skorzystać z tagów tego typu:
[D2, D3]Opis problemu
[ALL]Opis problemu
[Wszystkie]Opis problemu
Zanim, stworzysz temat na tym forum zapoznaj się z poniższymi zasadami nazywania tematów.
Przed każdym tematem dodawaj tagi w taki sposób, jak zaprezentowane jest to poniżej (pamiętaj także o nawiasach kwadratowych na []):
[typ pojemność rocznik] opis problemu
[ D2 silnik rok produkcji ] Opis problemu
[ D3 silnik rok produkcji ] Opis problemu
itp.
Jeżeli uważasz, że Twój temat dotyczy wielu modeli możesz skorzystać z tagów tego typu:
[D2, D3]Opis problemu
[ALL]Opis problemu
[Wszystkie]Opis problemu
proszę oto jeden z przykładów:
http://www.allegro.pl/item882176051_skl ... i_pod.html
to nie wszystko jeśli masz TV musisz dokupić spocjalną kostkę do podłączenia DVD
Jęśli nie masz TV również musisz dokupić inny interfejs
http://www.allegro.pl/item882176051_skl ... i_pod.html
to nie wszystko jeśli masz TV musisz dokupić spocjalną kostkę do podłączenia DVD
Jęśli nie masz TV również musisz dokupić inny interfejs