Pozdrowienia z Polskiej Stacji Polarnej "Hornsund"
Pozdrowienia z Polskiej Stacji Polarnej "Hornsund"
Pozdrowienia z mojej nowej pracy
Polarnik na Polskiej Stacji Polarnej na Spitsbergenie (zimowanie 2011-2012)
Kilka zdjęć
https://picasaweb.google.com/1060960298 ... Expedition
Polarnik na Polskiej Stacji Polarnej na Spitsbergenie (zimowanie 2011-2012)
Kilka zdjęć
https://picasaweb.google.com/1060960298 ... Expedition
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Ja pierdziu, aż mi się zimno zrobilo od tego oglądania... fajnie masz ale to nie dla mnie klimat :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Nie byłem przed %, plan był wygolić się na 0, ale jako że tego dnia była impreza to na jedną imprezę zostawiłem sobie małego irokezaPewnie po % byłeś i spałeś jak irokeza na głowie robili ? Komary są ? Jeździ tam jakieś łosiem ?
A gdzie nie można po proacy, praca jest około 8h / dobę a reszta to czas wolny....1. To można drinkować na takich stacjach polarnych ??
Temperatura około 1-7 stopni2. Jaka tam temperatura , jak ty ganiasz w slipkach ??
Sniegu teraz właściwie nie ma, ten co gdzieniegdzie leży jest z zeszłego roku3. Co ten śnieg taki uwalony ??
Aj, wiem że zorze jest bardzo trudno fotografować, a widok na żywo zapiera dech w piersiach. Ale co zobaczysz to Twoje. Powodzenia.MorgothV8 pisze:Zorze już dwie były, aparat rozwaliłem w Gejdallen , ale już kupił kolega w Longyearbyen i dał na statek, więc teraz mam nowy aparat i przy najbliższej okazji wrzucę zorzę, o ile uda mi się ją sfotografować kompaktem co wcale do łatwych nie należy. Pozdro
A czego życzy się polarnikom na stacjach? Macie jakieś takie branżowe pozdrowienie?
Bądź dobry jak chleb.