części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

złe zdanie o bmw potwierdza sie

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
PEPOL D2
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: PEPOL D2 » 17 paź 2011, 22:56

Ok rozumiem wszystko tylko zobaczcie panowie jak gosc od motoryzacji w Interii Pl jest anty BMW.Zobaczcie jak czesto pisze anty o BMW o posiadaczach Bmw i te sprawy.Zwykla prowokacja bo to samo widzialem z wypadku audi a8 i jesli by sie znalazl taki sam np we Wp to zawsze by pisal zle o audi.Glupek znajdzie sie nawet w Tico bo takich na drogach nie malo ale serio uwarzajcie na posty goscia z Interii bo ma jakies zle wspomnienia z BMW :evil:

Awatar użytkownika
cerbera
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: cerbera » 18 paź 2011, 19:22

No umarłem ze śmiechu :mrgreen: ale przeczytałem wszystko.Mało tego zaraz by sie zaczeli bic jak by mogli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A8 D3 4.2 V8 pb+lpg ''ZŁOTOWŁOSA''
http://rietzphotography.com/
www.chimerabulls.pl

Awatar użytkownika
nynek16
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: nynek16 » 19 paź 2011, 20:26

djbinek pisze:W Polsce utarło się ,że czarnymi BMW jeżdżą gangsterzy i dresiarze. Mnie kilku Irlandczyków pytało czy w Polsce mamy tylko BMW i Audi 8-) Bo Polacy lubują się w obu markach. Coś w tym jest. Fajny design i niska cena przyciągają różnego typu ludzi. 16 letnie laski mają kisiel w majtkach jak widzą BMW, a jak ktoś w czarnej beemce z ciemnymi szybami fisiuje na drodze to połowa za przeproszeniem sra w gacie. Taka prawda :mrgreen:
hehe żal ja jakoś nigdy nie zwracałem uwagi jaki typ człowieka jezdzi bmw A smiać mi sie chce z gości ktorzy jezdza czarnymi bmkami i myslą że są fajni i cool i wogole gangsterka hahaha :D
fakt idzie sie uśmiać
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia To świat którego muzyką jest ryk silników.

Awatar użytkownika
mdamian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: mdamian » 19 paź 2011, 20:47

szczerze :?: :?: mnie też to śmieszy , a Polacy lubią niemieckie samochody ponieważ są komfortowe , dobrze wykończone , mają czasami aż nad to zapas mocy no i części dość przystępne ;-)

rzadko się zdarza , że koreańskie czy francuskie wozy dorównują niemieckim autom ;-)

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 19 paź 2011, 22:44

No cóż, czasy się zmieniły... ale 20 lat temu było inaczej... kiedyś kiedyś na jeżdżenie wypasionym BMW w kolorze czarnym trzeba było mieć specjalne zezwolenie... podobno ;-)
Ostatnio zmieniony 19 paź 2011, 23:29 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

AMSTAFF

Post autor: AMSTAFF » 19 paź 2011, 22:57

poprostu... zarówno Audi i Bmw te auta mają duszę! dlatego są popularne... za takimi samochodami obejrzy się każdy kto interesuje się motoryzacją w większym bądź mniejszym stopniu... każdy w swoim życiu o nich marzył choć raz... dziecko, dorosły, starszy pan w kapeluszu, babcia,galerianka itd. i jakoś te starsze auta z najwyższej półki tak działają na ludzi cholera wie czemu... np.: za nowym passatem czy mercedesem E Classe, hondą Legend nikt się nie obejrzy...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl