złe zdanie o bmw potwierdza sie
Ok rozumiem wszystko tylko zobaczcie panowie jak gosc od motoryzacji w Interii Pl jest anty BMW.Zobaczcie jak czesto pisze anty o BMW o posiadaczach Bmw i te sprawy.Zwykla prowokacja bo to samo widzialem z wypadku audi a8 i jesli by sie znalazl taki sam np we Wp to zawsze by pisal zle o audi.Glupek znajdzie sie nawet w Tico bo takich na drogach nie malo ale serio uwarzajcie na posty goscia z Interii bo ma jakies zle wspomnienia z BMW :evil:
hehe żal ja jakoś nigdy nie zwracałem uwagi jaki typ człowieka jezdzi bmw A smiać mi sie chce z gości ktorzy jezdza czarnymi bmkami i myslą że są fajni i cool i wogole gangsterka hahahadjbinek pisze:W Polsce utarło się ,że czarnymi BMW jeżdżą gangsterzy i dresiarze. Mnie kilku Irlandczyków pytało czy w Polsce mamy tylko BMW i Audi 8-) Bo Polacy lubują się w obu markach. Coś w tym jest. Fajny design i niska cena przyciągają różnego typu ludzi. 16 letnie laski mają kisiel w majtkach jak widzą BMW, a jak ktoś w czarnej beemce z ciemnymi szybami fisiuje na drodze to połowa za przeproszeniem sra w gacie. Taka prawda :mrgreen:
fakt idzie sie uśmiać
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia To świat którego muzyką jest ryk silników.
szczerze :?: :?: mnie też to śmieszy , a Polacy lubią niemieckie samochody ponieważ są komfortowe , dobrze wykończone , mają czasami aż nad to zapas mocy no i części dość przystępne ;-)
rzadko się zdarza , że koreańskie czy francuskie wozy dorównują niemieckim autom ;-)
rzadko się zdarza , że koreańskie czy francuskie wozy dorównują niemieckim autom ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
No cóż, czasy się zmieniły... ale 20 lat temu było inaczej... kiedyś kiedyś na jeżdżenie wypasionym BMW w kolorze czarnym trzeba było mieć specjalne zezwolenie... podobno ;-)
Ostatnio zmieniony 19 paź 2011, 23:29 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
poprostu... zarówno Audi i Bmw te auta mają duszę! dlatego są popularne... za takimi samochodami obejrzy się każdy kto interesuje się motoryzacją w większym bądź mniejszym stopniu... każdy w swoim życiu o nich marzył choć raz... dziecko, dorosły, starszy pan w kapeluszu, babcia,galerianka itd. i jakoś te starsze auta z najwyższej półki tak działają na ludzi cholera wie czemu... np.: za nowym passatem czy mercedesem E Classe, hondą Legend nikt się nie obejrzy...