[D2 ALL ] Końcówki wydechu po obu stronach
Jest pięknie :-D nakręć filmik z głosem jak to brzmi teraz :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Dzięki wielkie za miłe słowa :-D Cieszy mnie, że (prawie wszystkim) się podoba ;-) Wiadomo, ze gusta są różne a mimo to tylu w Was ma tak pozytywne zdanie na temat tego przedsięwzięcia.
FOSS na pewno nie będziesz musiał interweniować by ktoś użył śrubokręta :mrgreen: Wiesz dobrze, że lubię Twoje towarzystwo i na pewno jak tylko będę w stolicy to po staremu zrobimy flaszkę, dwie, pogadamy i pojedziemy dalej ;-)
[ Dodano: 2011-11-23, 02:15 ]
Piszcie czy dźwięk Wam się podoba :-D
FOSS na pewno nie będziesz musiał interweniować by ktoś użył śrubokręta :mrgreen: Wiesz dobrze, że lubię Twoje towarzystwo i na pewno jak tylko będę w stolicy to po staremu zrobimy flaszkę, dwie, pogadamy i pojedziemy dalej ;-)
Co do dźwięku to na szybko taki filmik powstał. Osobiście jestem bardzo zadowolony z barwy którą produkuje FOX. Nie jest to jednak jeszcze koniec modyfikacji. Mam teraz x-pipe który jednak podnosi tony, na ori H-pipe powinno być jeszcze przyjemniej dla ucha :-o, chociaż sporo ludzi jednak woli na rurze X :roll: Trochę obraz rozciągnęło, nie wiem czemu...Wydech to przede wszystkim brzmienie.
Jeśli gra tak jak wygląda to gratulacje!
[ Dodano: 2011-11-23, 02:15 ]
Piszcie czy dźwięk Wam się podoba :-D
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
rubio pisze: te koncowki maja za duza srednice
Gdyby to były puszki od piwa to na pewno by Ci się bardziej podobało bo mają mniejszą średnicę od moich końcówek :-Prubio pisze:uwieszonych pod zderzakiem puszek od piwa :-P
Powiem Ci, że faktycznie są spore, ale uważam że dobrze komponują się z dużym ale zgrabnym tyłeczkiem A8 :mrgreen: Za małe też nie mogą być w D2 bo wtedy z kolei mocno widać że to jakaś kombinacja. U mnie wszystko ładnie wypełnia otwory w zderzaku i dla niewtajemniczonych wygląda jak z fabryki 8-)
Fajnie, że przynajmniej dzwięku nie określiłeś charczeniem żula po czteropaku ;-)
Tu masz filmik:
Jak dla mnie ciut za małe końcówki, za nisko wiszą i za mocno w tył wystają. Kwestia gustu jak zwykle :-P
A tu dla zainteresowanych tematem znalazłem taki delikatnie zdezelowany zestawik :roll:
http://moto.allegro.pl/audi-a8-d2-4-2-8 ... 05870.html :mrgreen:
Moze fotki nie oddaja do konca efektu i wyszlo na to, ze sie czepiam ,.. :-P Boze bron, bo wykonales kawal fachowej roboty i tu czapka z glowy :mrgreen: ... cos mi sie tylko wizualnie kloci z cala reszta, ale tak jak mowie - foto nie do konca oddaje, wiec moge sie mylic ... niemniej wygenerowales naprawde fajne efekty dzwiekowe .. swietna robota :-)
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Co Ty gadasz! :shock: No to świetnie :d
Napisałem, że jest delikatnie zdezelowany ze względu na zmiażdżona końcówkę jednej z mufek, wgniecony prawy tłumik i zapyziałe końcówki ale to pryszcz, bo cały zestawik wygląda ogólnie spoko. Jest z kwasówki, masz gotowego x-pipa i sportowe tłumiki środkowe, także myślę że warto było :-D
Takie prezenty od Mikołaja mają sens!
Jak będziesz miał jakieś pytania techniczne co do montażu to służę pomocą :-)
Napisałem, że jest delikatnie zdezelowany ze względu na zmiażdżona końcówkę jednej z mufek, wgniecony prawy tłumik i zapyziałe końcówki ale to pryszcz, bo cały zestawik wygląda ogólnie spoko. Jest z kwasówki, masz gotowego x-pipa i sportowe tłumiki środkowe, także myślę że warto było :-D
Takie prezenty od Mikołaja mają sens!
Jak będziesz miał jakieś pytania techniczne co do montażu to służę pomocą :-)
Hehe...no widzialem...ale moze odratuje go;) troche cene uhandlowalem,wiec nie ma zle;)....a tak wlasciwie to ze go zanabylem...to Twoja wina...najaralem sie Twoim wydechem :mrgreen:
[ Dodano: 2011-12-15, 17:34 ]
Prezent dzis dostalem....ogolnie rzecz biorac.... na zdjeciach wygladal duzo gorzej niz w rzeczywistosci...tak wiec do odratowania ;-) koncowki sa faktycznie troche zapyziale...ale jesli nie uda mi sie ich odratowac...to kupie nowe ;-) calosc wyglada sensowie...zobaczymy jak to gra...aha i wiem nawet z jakiego auta jest ten zestaw...poznajecie... :-D
[ Dodano: 2011-12-15, 17:34 ]
Prezent dzis dostalem....ogolnie rzecz biorac.... na zdjeciach wygladal duzo gorzej niz w rzeczywistosci...tak wiec do odratowania ;-) koncowki sa faktycznie troche zapyziale...ale jesli nie uda mi sie ich odratowac...to kupie nowe ;-) calosc wyglada sensowie...zobaczymy jak to gra...aha i wiem nawet z jakiego auta jest ten zestaw...poznajecie... :-D
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz