Filmiki z AUDI
Filmiki z AUDI
Nie jest to A8/S8 ale prędkość robi wrażenie. Tylko u ruskich ktoś może wpaść na tak szatański pomysł aby taką prędkość rozwijać na ulicy w mieście.
PS. Znajomemu na autostradzie w A8 4.2 TDI przy prędkości 270km/h pękła tylna opona.
A ci szaleńcy jechali 80 km szybciej.
PS. Znajomemu na autostradzie w A8 4.2 TDI przy prędkości 270km/h pękła tylna opona.
A ci szaleńcy jechali 80 km szybciej.
Dążenie do doskonałości.
Re: Filmiki z AUDI
I jak to się skończyło ?daro72 pisze: PS. Znajomemu na autostradzie w A8 4.2 TDI przy prędkości 270km/h pękła tylna opona.
Żeby nie elektronika i napęd na wszystkie koła to pewnie nie było by przyjemnie. Auto z 2007 roku więc i opony nie były stare. Na feldze zostały tylko zewnętrzne ranty opony. Środek opony go wyprzedził. Moim zdaniem ten diesel jest zarąbisty. Nie myślałem, że diesel może rozpędzić do takiej prędkości. Dziś rozmawiałem z facetem od felg i powiedział, że jego klient w takim samym audi i z tym samym silnikiem. Jechał autem 280km/h.
Ten silnik to król wśród diesli.
Ten silnik to król wśród diesli.
Dążenie do doskonałości.
Siemka. Nie bede zakładał nowego żeby nie robić śmietnika iwęc wykorzystam ten wątek "Filmiki z AUDI".
Oglądając youtube odnośnie predkości i przyśpieszeń to autorzy głównie kręca sceny z aktem jak wskazówka sie podnosi i drapie w góre. Mało jest takich co pokazuja odejscie . Nagle napotkałem na to http://www.tinyurl.pl?vnCcH1cZ może to nie jest A8/S8 ale dodaje do jednych z moich ulubionych
Oglądając youtube odnośnie predkości i przyśpieszeń to autorzy głównie kręca sceny z aktem jak wskazówka sie podnosi i drapie w góre. Mało jest takich co pokazuja odejscie . Nagle napotkałem na to http://www.tinyurl.pl?vnCcH1cZ może to nie jest A8/S8 ale dodaje do jednych z moich ulubionych
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
to po latał bym sobie czymś takim po pasie startowym
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Z tyłu wygląda jak Audi rs. Buciki też ma piękne:D:Dernesto pisze:Siemka. Nie bede zakładał nowego żeby nie robić śmietnika iwęc wykorzystam ten wątek "Filmiki z AUDI".
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
"Wnętrze poza sportowymi akcentami niewiele różniło się od bazowego modelu S4. Zastosowano inne fotele firmy Recaro, prędkościomierz wyskalowano do 310 km/h, dodano wstawki z włókna węglowego, wnętrze obszyto skórą lub w wersji bardziej sportowej także alcantrą. Seryjnie montowano instalację nagłośnienia audi concert, nawigację satelitarną i klimatyzację." Ten cytat ukazuje iż' strzelecs2 ' ma rację. Jak napisał jest to Audi RS4;)
janusznawiezy
janusznawiezy
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps: