Lukas134, sam umieram z ciekawosci jak to gra...mam tylko nadzieje ze nie bede wybijal szyb w okolicznych domach :-P :evil:
![]() |
![]() |
![]() |
Te końcówki mierzyłem osobiście suwmiarką w sklepie :->robertas pisze:Mucholejkolator, nie nie takie wystawanie jak w promie kosmiczym nasa to nie dla mnie...popieram w tym momencie Twoje zdanie....powoli rozwazam 1 opcje z Twoich propozycji...tylko ze nie ma podanych wymiarow tych koncowek:-/
robertas pisze:Lukas134, sam umieram z ciekawosci jak to gra...mam tylko nadzieje ze nie bede wybijal szyb w okolicznych domach :-P :evil:
ehhh... bo mi córcia młodsza zachorowała :-? dobrze, że lekarza zdążyłem zaliczyć jeszcze przed świętami to w święta szprycowałem dzieciaka lekami :evil:robertas pisze:czekam tez na paczuszke od FOSS'a bo cos biedak po swietach jakis taki nieobecny jest
Spoko, ale moje oko zostało Ci jeszcze 50% pracy...Z końcówkami nie będzie tak siup żeby je dobrze umocować, oczywiście wszystko zależy od standardu roboty i kosmetyki całości :->robertas pisze:a zatem przebieg prac wynosi 90%;)
Pięknie strzela z wydechu przy odejmowaniu gazu :lol:robertas pisze:to prosze...slabej jakosci filmik...ale cos tam slychac;)