[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
Mucholejkolator, nie nie takie wystawanie jak w promie kosmiczym nasa to nie dla mnie... popieram w tym momencie Twoje zdanie....powoli rozwazam 1 opcje z Twoich propozycji...tylko ze nie ma podanych wymiarow tych koncowek:-/
Lukas134, sam umieram z ciekawosci jak to gra...mam tylko nadzieje ze nie bede wybijal szyb w okolicznych domach :-P :evil:
Lukas134, sam umieram z ciekawosci jak to gra...mam tylko nadzieje ze nie bede wybijal szyb w okolicznych domach :-P :evil:
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Te końcówki mierzyłem osobiście suwmiarką w sklepie :->robertas pisze:Mucholejkolator, nie nie takie wystawanie jak w promie kosmiczym nasa to nie dla mnie... popieram w tym momencie Twoje zdanie....powoli rozwazam 1 opcje z Twoich propozycji...tylko ze nie ma podanych wymiarow tych koncowek:-/
Średnica 80mm
Długość "części ozdobnej" czyli końcówki właściwej to 95-100mm.
Rury doprowadzające mają średnicę 50mm
Spokojnie je zaadoptujesz, bo końcówki nie są za długie.
robertas pisze:Lukas134, sam umieram z ciekawosci jak to gra...mam tylko nadzieje ze nie bede wybijal szyb w okolicznych domach :-P :evil:
Cicho nie będzie bo tu także masz środkowe tłumiki sportowe, no ale to już zobaczysz jak założysz.
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
No jeszcze jest opcja bardziej walentynkowa, ale nie wiem czy chciałbyś tak jeździć przez cały rok ;-) :-P :mrgreen:
A tak na poważnie to jeśli szukasz 85mm to te co mam teraz to 87mm więc są bliżej poszukiwanego rozmiaru. Chociaż podejrzewam, że nie chcesz zakładać identycznych jak u mnie...Fajnie mieć coś innego :roll:
A tak na poważnie to jeśli szukasz 85mm to te co mam teraz to 87mm więc są bliżej poszukiwanego rozmiaru. Chociaż podejrzewam, że nie chcesz zakładać identycznych jak u mnie...Fajnie mieć coś innego :roll:
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
ehhh... bo mi córcia młodsza zachorowała :-? dobrze, że lekarza zdążyłem zaliczyć jeszcze przed świętami to w święta szprycowałem dzieciaka lekami :evil:robertas pisze:czekam tez na paczuszke od FOSS'a bo cos biedak po swietach jakis taki nieobecny jest
No ale już jest lepiej... dzieciaki w przedszkolu więc wracam do dłubania w gratach z S8 :-P
Twoja paczuszka dzisiaj wyruszy pod wskazany adres :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
FOSS, spoko...nic sie nie stalo,najwazniejsze ze corcia wyzdrowiala ;-) z wydechem to mi sie i tak nie spieszy ;-)
.
.
.
.
.
.
no i w koncu nadszedl ten sadny dzien.... ;-) Dual na aucie...coprawda nie udalo mi sie jeszcze przespawac na nowe kocowki...ale najardziej bylem ciekaw jak to brzmi...a zatem przebieg prac wynosi 90%;) ale do rzeczy...pewno zapytacie o najwarzniejsze...jak togada... :lol:
to powiem tak...v8 drze morde jak wsciekly diabel :mrgreen: a odglos i ryk tego silnika zrywa majty z d.py przez zalozone spodnie...normalnie szok :evil: :mrgreen:
Troche za glosno nawet jak dla mnie...ale jak mi sie znudzi to bede cos modzil zeby go uciszyc...
poki co mam etap wylaczonego radia w czasie jazdy
.
.
.
.
.
.
no i w koncu nadszedl ten sadny dzien.... ;-) Dual na aucie...coprawda nie udalo mi sie jeszcze przespawac na nowe kocowki...ale najardziej bylem ciekaw jak to brzmi...a zatem przebieg prac wynosi 90%;) ale do rzeczy...pewno zapytacie o najwarzniejsze...jak togada... :lol:
to powiem tak...v8 drze morde jak wsciekly diabel :mrgreen: a odglos i ryk tego silnika zrywa majty z d.py przez zalozone spodnie...normalnie szok :evil: :mrgreen:
Troche za glosno nawet jak dla mnie...ale jak mi sie znudzi to bede cos modzil zeby go uciszyc...
poki co mam etap wylaczonego radia w czasie jazdy
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Ale masz Panie rury :!: Dobrze, że już na aucie :lol:
Też ciekawy jestem jak to chodzi :lol: Dawaj jakiś filmik :!:
Spoko, ale moje oko zostało Ci jeszcze 50% pracy...Z końcówkami nie będzie tak siup żeby je dobrze umocować, oczywiście wszystko zależy od standardu roboty i kosmetyki całości :->robertas pisze:a zatem przebieg prac wynosi 90%;)
Też ciekawy jestem jak to chodzi :lol: Dawaj jakiś filmik :!:
Pięknie strzela z wydechu przy odejmowaniu gazu :lol:robertas pisze:to prosze...slabej jakosci filmik...ale cos tam slychac;)
U mnie nie słychać tego aż tak wyraźnie... no ale D2 ma inny układ wydechowy :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Fajny dźwięk jest :-) mnie u mnie denerwowało buczenie w trasie i w sobotę zrobiłem silencery i od razu lepiej :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.