PIMP MY RIDE BY COCA COLA
PIMP MY RIDE BY COCA COLA
Szanowni klubowicze chcieli byscie wejsc w ten temat? ;-)
Co byscie chcieli zmienić w W?aszych Autach
Co byscie chcieli zmienić w W?aszych Autach
- rollo_tomasi
- Forum Audi A8
popieram :mrgreen:rollo_tomasi pisze:Kompleksowa renowacja przywracająca do stanu fabrycznego sprzed 14 lat byłaby ok.
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Tylko że ten Mercedes 190 to też trochę żenua... bo owszem został odnowiony i chylę czoła nad tym gestem ale niestety, o ile dobrze pamiętam, z wersji przed-liftowej "wąskiej listwy" zrobiono go na po-liftową "szeroką listwę" więc już nie jest 100% oryginał ;-)Dymian pisze:a8 tylko do serii jak to było z mercem 190 co merc benz jakiejś kobiecie "zregenerował" do nówki sztuki;)
Ciekawe czy w tym "Pimp My Ride by Coca-Cola Zero" wzieli by pod uwagę wogóle takie auto jak A8... chociażby D2-kę bo w D3-kę to szczerze wątpię :-P
Ale jakby już koniecznie chcieli mi coś zrobić z autem to mogą mi zrobić z mojego wersję po-lift + S8 line + full opcja (jest bogato ale wciąż są rzeczy których niestety nie mam) + wersję RS8 czyli swap układu napędowego z RS6 C6 5.2V10BiT :lol:
chyba nie jestem zbyt wymagający :mrgreen: :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
FOSS, mi by starczył taki swap z moją , starczy ten silnik RS6 c5 450km :mrgreen:
Ps:
Ps:
zanjac, swap silnika i napędów wiąże się z wymianą hamulców , a chipować to możesz sobie do woli , o ile podzespoły wytrzymają :mrgreen:
Ps:
Ps:
z tego powodu ze jakis czas temu pozbylem sie z przykrych powodow d3 ( odkladam na nowa d3 ) , na jakis czas powrocilem do mojej srbnej d2 ktora stala w garzu przez pol roku i sie kurzyla, odpalilem i ponownie "tknolem w nia zycie" :-P , I tak mysle ze nie bede jej sprzedawal ale mam pomysl 8-) chce ja cala okleic czarnym matem czarne fele i moze jakas nowa skorka w srodku jakis sprzecik audio :lol: fajnie by bylo gdyby mi ktos to zasponsorowal..... :d
ale z tego co widziałem na hamerykańskiej wersji (polskiej nie oglądałem) to zaczęli by od wsadzenia, 40 calowego TV -pod -w i -nad autem :mrgreen: , ekspresu do kawy, felg a'la sprzedawca amerykańskich dopalaczy, lakieru typu wściekły-tęczowy plus "czy paski", i np pluszowego misia na desce z mysich ....... :mrgreen:
Silnika to tam w ogóle nie ruszają a zawieszenie może, ale pod warunkiem, że auto..... "ma skakać do góry jak kangury"....
PS: Gdzie to dają w TV (polską wersję ?? )
Silnika to tam w ogóle nie ruszają a zawieszenie może, ale pod warunkiem, że auto..... "ma skakać do góry jak kangury"....
PS: Gdzie to dają w TV (polską wersję ?? )
no i "ni mom" A8
dokladnie tak w MTV POLSKA, albo przez internet mozesz ogladnac archiwalne odcinki
link http://www.mtv.pl/shows/pimp-my-ride/
[ Dodano: 2012-01-02, 18:08 ]
chem z niemiec sciagnac ten body kit i oblepic cala czarnym matem wiec zaoszczedze bo nie bede lakierowal tych elementow co o tym myslicie? :lol:
a tu link http://www.ebay.de/itm/Audi-A8-S8-D2-St ... 3ca9d3a9a0
[ Dodano: 2012-01-02, 18:13 ]
a oblepic czarnym matem bo cholernie mi sie to podoba a przy okazji pozbede sie sladow codziennego uzytkowania auta ktore mam niestety na aucie jakies drobne ryski itp, mysle ze naprawde bedzie wygladqac czadowo jak ten moj projekt zrealizuję
link http://www.mtv.pl/shows/pimp-my-ride/
chem z niemiec sciagnac ten body kit i oblepic cala czarnym matem wiec zaoszczedze bo nie bede lakierowal tych elementow co o tym myslicie? :lol:
a tu link http://www.ebay.de/itm/Audi-A8-S8-D2-St ... 3ca9d3a9a0
[ Dodano: 2012-01-02, 18:13 ]
a oblepic czarnym matem bo cholernie mi sie to podoba a przy okazji pozbede sie sladow codziennego uzytkowania auta ktore mam niestety na aucie jakies drobne ryski itp, mysle ze naprawde bedzie wygladqac czadowo jak ten moj projekt zrealizuję
-
- Super Klubowicz
Mogli by mi dołożyć bi-turbo, jak w Bentley-u i pozostałe zmiany z tym konieczne.
Jak nie zdążył bym się owinąć wokół drzewa. Wtedy już reszta rodziny by się ze mną do końca skłóciła.
I na pewno już wylali by mnie z pracy.
Jeżeli są to poszukiwania do programu to piszę się. Mogą nawet jutro zaczynać.
Zapomniałem dodać: lusterka z tyłu na podsufitce i elektryczne boczne rolety.
Więcej do szczęścia nie potrzebuję.
Jak nie zdążył bym się owinąć wokół drzewa. Wtedy już reszta rodziny by się ze mną do końca skłóciła.
I na pewno już wylali by mnie z pracy.
Jeżeli są to poszukiwania do programu to piszę się. Mogą nawet jutro zaczynać.
Zapomniałem dodać: lusterka z tyłu na podsufitce i elektryczne boczne rolety.
Więcej do szczęścia nie potrzebuję.
Ostatnio zmieniony 06 sty 2012, 09:22 przez bunga bunga, łącznie zmieniany 1 raz.