![]() |
![]() |
![]() |
[D2 99 4.2PB ] Dwukolorowe A8.
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
[D2 99 4.2PB ] Dwukolorowe A8.
Co myślicie o pomalowaniu auta na dwa kolory?za 3 miesiące gdzieś będę chciał polakierować swoje audi jest trochę obita dookoła w częśći dolnej myślałem żę prysnę całą dolną część od tego załamania,które zaczyna się pod szybami z boku zaraz.Auto mam czarne a dół myśłałem pomalować na np.biały perłowy widzałem kieyś tak zrobiną D3 w niemczech i fajnie to wyglądało co wy na to?
![Obrazek]()
„Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej – szaleniec”
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
- 123mielony
- Super Klubowicz
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
no problemo o to właśnie chodziło szkoda że tak mało opini :-?123mielony pisze:Kolego różni ludzie różne potrzeby,chciałeś znać opinię to ja swoją wyraziłem.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2012, 23:43 przez bobasgoleniow, łącznie zmieniany 1 raz.
„Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej – szaleniec”
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
W pełni się zgadzam z kolegą 123mielony, jednak każdy ma inny gust i co inne mu się podoba. Mi się podoba audi w takim zestawieniu: kolor czarny połysk z przyciemnionymi szybami, i wypolerowanymi 20" felgami :lol: 8-). Było nie dawno na forum bodajże w Kupujemy Audi temat z Audi A8 D3 w kolorze hmm bordowym albo wiśniowym zestawionym z czarnym. Nie mogę tylko znaleźć tego tematu :roll:
- robertas
- Super Klubowicz
- Wieczor
- Forum Audi A8
Dzisiaj znalazłem stronkę jak oklejają Mercedesa wlanie na biała perle efekt jest niesamowity
http://www.reklamawizualna.pl/galeria/m ... perla.html
U siebie mam w planach zrobić dach na czarno szyby przyciemnić i do tego alumki wsadzić na szerokich polerowanych rantach ale to dopiero jak sie ciepło zrobi :-D
http://www.reklamawizualna.pl/galeria/m ... perla.html
U siebie mam w planach zrobić dach na czarno szyby przyciemnić i do tego alumki wsadzić na szerokich polerowanych rantach ale to dopiero jak sie ciepło zrobi :-D
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Wieczor
- Forum Audi A8
Dokładnie są tego plusy i minusy
[ Dodano: 2012-01-08, 22:31 ]
[ Dodano: 2012-01-08, 22:31 ]
Teraz mi przypomniałeś sytuacje jak ojciec kupił sobie Calibre w 90 latach to podobne komentarze były i uważali go za kogos wielkiego na osiedlu a teraz kup Calibre to ci powiedza ze burak jestes haha.greg26 pisze:Ponad 4 lata temu,gdy kupiłem pierwszą A8 wiele razy słyszałem jak ktoś mówił "ja pier............. patrz a ósemka". Nigdy nie usłyszałem od nikogo tekstu - "patrz jak spier......... a8 - co za burak tym jeździ".
- FOSS
- Super Klubowicz
Biała perła to tylko jest termin umowny...Wieczor pisze:Dzisiaj znalazłem stronkę jak oklejają Mercedesa wlanie na biała perle efekt jest niesamowity
z oklejaniem i kolorami jest niestety tak samo jak z hydrografiką i karobnem - żadną folią 3M ani techniką hydrografiki nie zrobisz efektu prawdziwego karbonu i także żadna z folii która oklejają samochód nie będzie miała efektu lakieru perłowego czy też metalizowanego ;-)
No właśnie... otwierasz drzwi i nagle okazuje się że od środka są one czarne a nie białe... słabo to wygląda :-?123mielony pisze:Oklejanie samochodu folią to może tańsze rozwiązanie od lakierowania ale wygląda to tylko z daleka niestety.Wszystkie wnęki innego koloru niż nadwozie to jak dla mnie nie do przyjęcia.
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- bobasgoleniow