Drodzy klubowicze, jak większość pewnie zauważyła nastąpiły dość znaczne zmiany na forum, konta (nicki) które mieliście przed zmianami zostały, należy tylko użyć funkcji przypomnij hasło (kliknij) aby wygenerowało nowe hasło na email.
Ps: Jeśli jest jakikolwiek problem z forum po migracji zgłaszajcie do mnie bo migracja zawsze niesie za sobą jakieś niedoskonałości które nie zawsze szybko się wychwyci. Nasz temat - kliknij.
ja umowilem sie na czwartek do znajomego mechanika...bedziem kminic nad klapa i ja rozbierac na czynniki pierwsze....jak zdiagnozujemy problem to dam znac...
maciej , ja zamowilem w ASO specjane czesci ktore audi wydalo ze wzgledu na problem z poczatkowym podnoszeniem klapy , ma to pomoc , czekam za czesciami
czy pomoze to sie okaze , skoro audi widziało ten problem i wymyslili cos nowego to moze działa i bedzie lepiej , zobaczymy , zaden pieniadz wiec mozna sprawdzic ;-)
U mnie ostatnio zacząl sie pojawiac problem z zamknieciem klapy...Czasem gdy naciskam guzik...klapa rusza ale zachowuje sie tak jak by cos ja przytrzymywalo i wraca na swoje miejsce....potem nacisne jeszcze raz i zaczyna sie zamykac...choc tez jakos wolniej niz kiedys.
...Tak sobie mysle ze to ewidentna wina silniczka ,i o ile w sytuacji gdy jest problem tylko z otwieraniem to nowe odbojniki ze sprezynami wydawalyby sie pomocne, to w przypadku problemu z zamykaniem juz ten zabieg nie zda egzaminu.
MYŚL DNIA:
Chyba wezme siekiere, odrąbie całą dupe i przyspawam od syrenki...bedzie spokoj :evil: