![]() |
![]() |
![]() |
Jaka u was dziś pogoda w regionie?
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Ja tankuję zawsze na Orlenie. Ale może i oni zaczęli oszczędzać i dolewają jakiegoś gówna. Zobaczę jeszcze jutro ale zdaje mi się, że wina będzie w rozruszniku bo coś słabiej zaczął kręcić. I pomyśleć że go w zeszłym roku wymieniałemMoskal pisze:Chociaż tutaj przyczyną raczej jest słabej jakości paliwko. Mam nauczkę by nie tankować byle gdzie.

Dążenie do doskonałości.
-
- Super Klubowicz
Dziś rano na mojej wiosce idę odpalić niunię i na fiss - 18 st C :shock: Auto niestety nie w garażu. Odpala bez problemu. No może pół sek dłużej kręci rozrusznik. Idę do domku na śniadanko, zjadam, kawka, siusiu. Wracam i cieplutko w środku, fotelik też :-D .
Jak jutro rano będzie taka temperatura nie idę do pracy. Bawię się z dzieckiem cały dzień. Polecam.
8-)
Jak jutro rano będzie taka temperatura nie idę do pracy. Bawię się z dzieckiem cały dzień. Polecam.
8-)
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Rano -22'C w Białymstoku ale moja laleczka od pół roku ma już garaż i nie musi marznąć pod chmurką jak to było wcześniej a tym bardziej że jeżdzę można powiedzieć raz góra dwa razy w tygodniu. Zastanawiam się czy w takie mrozy nie ściągać cieplutkiej kołderki jak już wstanę 0 5 rano z łózka, chociaż żona jeszcze w nim zostaje i nie przykrywać swojej lalki w garażu. Żona sobie jakoś poradzi.
U mnie dziś z samego rana było -23 stopnie. Po powrocie po południu z Wawki przez ten cholerny mróz symeryng na wale powiedział dość. :evil: No i z tego wszystkiego rozrząd do zwalenia i wymiany. Miałem go i tak w tym roku wymieniać ale myślałem że zrobię go na wiosnę ale autko powiedziało, że już czas. Więc wydatek następny ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Będę miał spokój na parę następnych lat.

Dążenie do doskonałości.