![]() |
![]() |
[D2 99 4.2PB/LPG ] Ktos posiada jakis program do kasowania
- pudloc86
- Forum Audi A8
- Moje auto: A8 D2
- Rocznik: 1999
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Mateusz
[D2 99 4.2PB/LPG ] Ktos posiada jakis program do kasowania
Moze ktos posiada programy do diagnostyki na windows 7 64 bity
Polskiego Vag
VW tool
Vag Com
Oczywiscie po polsku
Albo moze ktos podesłac link skad moge sciagnac za darmo te programy
Polskiego Vag
VW tool
Vag Com
Oczywiscie po polsku
Albo moze ktos podesłac link skad moge sciagnac za darmo te programy
pudloc86
Audi A8 4.2 V8
Audi A8 4.2 V8
heh no tak jak nie masz konta na chomiku to tak ci sie wyswietli !!!!!!!!
zrób sobie konto potrwa to z 2 min na dzień dobry dostanie 50MB albo 100mb i mozesz pobierac bo tak to faktycznie bedzie ci tak wyskakiwac bo tam chce hasło ale do chomika aby sie zalogowac na konto a tak to hasło do plików z vagiem itd. jest takie jak pisałem wczesniej
zrób sobie konto potrwa to z 2 min na dzień dobry dostanie 50MB albo 100mb i mozesz pobierac bo tak to faktycznie bedzie ci tak wyskakiwac bo tam chce hasło ale do chomika aby sie zalogowac na konto a tak to hasło do plików z vagiem itd. jest takie jak pisałem wczesniej
Prorok, konto na chomiku mam od kilku lat i po zalogowaniu jest tak samo jak wkleiłem wyżej.
Tego twojego linka przesłałem kumplowi i ma tak samo...rzekome hasło "a8team"można sobie wpisywać i tysiąc razy a i tak nic więcej się tam nie wyświetli :-?
Tego twojego linka przesłałem kumplowi i ma tak samo...rzekome hasło "a8team"można sobie wpisywać i tysiąc razy a i tak nic więcej się tam nie wyświetli :-?
Sygnatura została usunięta bo była za fajna i wszyscy zazdrościli 

hmm niemam pojecia dlaczego tak jest ze jedni moga a inni nie patrzałem nawet w ustawieniach chomika i jest wszystko dostepne dla wszyskich może jakis błąd przeglądarki lub cos takiego ,ustawiłem jeszcze raz całe ustawienia w chomiku i zapisałem na nowo bo moze to i błąd samego chomika juz sam niewiem :roll: