A8 garnek 4.2 prawie pełnoletnia... :)
62000km :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
mdamian pisze:wizę że rodzynek też bez
ESP ??
[ Dodano: 2012-03-28, 17:42 ]
obstawiam na 218Kkm ;-)
tam tarrram Flaszka jedzie do 3-miasta -kolega machnał sie na jakies 300 km z tego co pamietam.Generalnie chciałem zeby mniej wiecej pokazac jak wyglada a8 przy przebiegu ponad 200 tys km gdy sie o nia dba. Mysle ze z powodzem przy zabawie vagiem i zniknieciem ksiazek moglbym napisac ze ma powiedzmy 97 000 km w koncu moglem miec trzy auta a tym jezdzic powiedzmy do kosciola kolega mdamian odezwij sie na pw z adresem
[ Dodano: 2012-03-28, 23:10 ]
No wiesz co Grata to bym nie kupiłszeryfisch pisze:duzo nie ma, kiera nie wytarta, fotel kierowcy nie wypierdziany. Zreszta kupno tak starego grata moze byc uzasadnione stanem i przebiegiem. Stawiam ze ma ponizej 100kkm. Powiedzmy 60kkm.
Wielkim problemem nie było zgadnięcie przebiegu, wystarczyło, trochę pogrzebać w necie i znaleźć auto kolegi
http://archiwumallegro.pl/audi_a8_42_v8 ... 04753.html
http://archiwumallegro.pl/audi_a8_42_v8 ... 04753.html
Wyjątkowy samochód, dla wyjątkowych ludzi.
a byłem ciekawy ile taki skarb kosztował ;-)
za ile udało się wyrwać :?:
za ile udało się wyrwać :?:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
No tak , ale może jeszcze coś u handlował :?: :?:W linku jest cena :-D
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps:
Hej haha nawet nie wiedziałem, że to jeszcze jest gdzieś w necie....wydawało mi się , że cena było 16900 ale skleroza nie boli... jeśli chodzi o cene to utargowałem jakiś na pewno grosz jeszcze, chyba 400 zł albo całą tą końcówkę 900 dokładnie nie pamiętam , a i jeszcze utargowałem komplet kół od allroad ' a na alusach, bo powiedziałem mu , że na drugi dzień jadę z maleńkim dzieckiem w góry i bez kół zimowych od niego nie wyjade... alusy były słabe ( zregenerowałem je w tym roku na zimę wyglądają jak nówki ), ale za to koła z bardzo dobrym bieżnikiem Brigstone Blizzak LM25 4x4 . Auto było jeszcze do opłat jakieś 1 tyś dodatkowo .
P.s
Damian czekam na info z tym adresikiem dostawy , chyba , że wytrąbimy ją w dwójkę...
Napisz dokładnie na którym zdjęciu to widzisz i w którym miejscu dokładnie miejscu bo ja nic takiego nie widzę ...sebos17 pisze:Od strony kierowcy maskę trzeba podciągnąć bo niezbyt dobrze zgryw się z linią błotnika :-P
P.s
Damian czekam na info z tym adresikiem dostawy , chyba , że wytrąbimy ją w dwójkę...
Judo pisze:Napisz dokładnie na którym zdjęciu to widzisz i w którym miejscu dokładnie miejscu bo ja nic takiego nie widzę ...sebos17 pisze:Od strony kierowcy maskę trzeba podciągnąć bo niezbyt dobrze zgryw się z linią błotnika :-P
Zaznaczyłem to profesjonalnie w paincie :-P Widać że nie trzyma linii z błotnikiem oraz nie dociska dobrze uszczelki nad lampą, ale tak jak mówiłem, wystarczy podciągnąć ten bolec w masce który wchodzi w blokadę w pasie przednim.
- tutenhamon
- Super Klubowicz