![]() |
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Jacking mode i towing mode
[D3 ALL ] Jacking mode i towing mode
Rozpracowywałem dzisiaj mój nowy nabytek i napotkałem się w zawieszeniu na te dwa ustawienia.Na temat "jacking mode" już co nieco wiem(tryb podnośnikowy),natomiast nie znalazłem informacji o "towing mode". Może ktoś się orientuje o co w tym ustawieniu chodzi?Możecie przybliżyć o co chodzi w obu tych funkcjach i opisać jak je prawidłowo używać i w jakich sytuacjach.
coś takiego znalazłem
towing mode- tryb holowanie
towing mode- tryb holowanie
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

wiele razy podnosiłem auto bez tego trybu bo się zapomniało naszczęście nic się nie uszkodziło :mrgreen:shakal12 pisze:towing nie pozwola obnizyc auto na Dynamic - tryb ciagniecia przyczepy
jacking uzywasz ZAWSZE przed podniesiem auta - np zmiana kola. Inaczej istnieje ryzyko uszkodzenia miechow - popelnilem ten blad w allroadzie.
pozdrawiam
-
- Super Klubowicz
Miech w pierwszych etapach padaczki trzyma na ktoryms poziomie - np 3 a na 2 opada. Nastepnie wywala blad na zagarach a po podlaczeniu vaginy widac blad przegrzarzania kompresora - chce napompowac, auto nie wstaje i odcina pompke.
do allroada kupilem zestaw Arnotta z USA. wiem ze auto do dzisiaj na nich jezdzi a cena razem z clem i przesylka byla o polowe nizsza.
pozdrawiam
do allroada kupilem zestaw Arnotta z USA. wiem ze auto do dzisiaj na nich jezdzi a cena razem z clem i przesylka byla o polowe nizsza.
pozdrawiam
-
- Super Klubowicz
rozumiem zestaw amortyzatorów?shakal12 pisze:do allroada kupilem zestaw Arnotta z USA.
Na ich stronie www zestaw kotuje ok 2800 USD. Minus depozyt 1200 za zwrot używanych? Tj 1600 USD za komplet nowych amortyzatorów + przesyłka i cło? Dobrze liczę?
Do tej pory nie czytałem na forum, żeby ktoś wymieniał amory w D3 zużyte w wyniku eksploatacji. Chyba, że się mylę.
Jedynie regenerowałem kompresor który się zatarł. Może w US maja też konkurencyjne ceny na kompresor?
8-)