![]() |
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Pneumatyka - zakupowe dylematy
prawie full obecnie
)
- fotele z pelna elektryka oraz grzaniem - przod i tyl
- climatronic 4 strefowy
- tylna roleta elektryczna , boczne manualne
- navi, tv, ami, BOSE
- skora na fotelach, alcantara na boczkach i dachu
- webasto
- solar
- elektryczna klapa bagaznika
- sterowanie z kierownicy + lopatki zmiany biegow
- pamiec foteli przednich
- telefon bluetooth
- xenony
- sterowanie glosowe
- polskie menu + najnowsza mapa EU
- elektryczna kierownica
- doswietlanie zakretow
Brakuje:
- dociaganie drzwi
- bi-xenon
- aktywny tempomat + kamera
- wersji LONG
- masaz w fotelach
- monitory w zaglowkach
- keyless
- podgrzewanej kierownicy
- podgrzewanej przedniej szyby
- servotronic
chyba ze o czyms istotnym zapomnialem. Jak widzisz mimo ze moja wersja jest dosc bogata to i tak wiele brakuje - z listy powyzej najmniej mi zalezy na monitorach w zagłowkach oraz keyless - reszta napewno znajdzie sie w kolejnym aucie
Jak widze ogloszenie ***MEGA FULL*** to mi sie kojarzy z bayerfullem bardzo kiedys popularnym
pozdrawiam

- fotele z pelna elektryka oraz grzaniem - przod i tyl
- climatronic 4 strefowy
- navi, tv, ami, BOSE
- webasto
- solar
- telefon bluetooth
- xenony
- sterowanie glosowe
- elektryczna kierownica
- doswietlanie zakretow
Brakuje:
- dociaganie drzwi
- bi-xenon
- wersji LONG
- masaz w fotelach
- monitory w zaglowkach
- keyless
- servotronic
chyba ze o czyms istotnym zapomnialem. Jak widzisz mimo ze moja wersja jest dosc bogata to i tak wiele brakuje - z listy powyzej najmniej mi zalezy na monitorach w zagłowkach oraz keyless - reszta napewno znajdzie sie w kolejnym aucie

Jak widze ogloszenie ***MEGA FULL*** to mi sie kojarzy z bayerfullem bardzo kiedys popularnym
pozdrawiam
a lodówka , jeżdżące tylne fotele ,disctronic i łamane oparcia ? :-P ....sorry to tak dla żartushakal12 pisze:Brakuje:
- dociaganie drzwi
- bi-xenon
- wersji LONG
- masaz w fotelach
- monitory w zaglowkach
- keyless
- servotronic

[ Dodano: 2012-04-06, 19:09 ]
jest jeszcze trochę gratów do wymienienia :roll:shakal12 pisze:chyba ze o czyms istotnym zapomnialem.
[ Dodano: 2012-04-06, 19:10 ]
o to jest właśnie seryjne wyposażenie :mrgreen:...............dobra,dobra , sorry już nie będę...po prostu A8 w większości są indywidualnie komponowane i nie ma full , semi czy bida wersjishakal12 pisze:fotele z pelna elektryka oraz grzaniem - przod i tyl
- climatronic 4 strefowy
- navi, tv, ami, BOSE
- webasto
- solar
- telefon bluetooth
- xenony
- sterowanie glosowe
- elektryczna kierownica
- doswietlanie zakretow

Ostatnio zmieniony 06 kwie 2012, 19:13 przez JIMM, łącznie zmieniany 2 razy.
zanjac pisze:seryjna wersja D4 kosztuje ca 420kpln - po konfiguracji takiej jak chce wychodzi 690kpln przed rabatemshakal12 pisze:Brakuje:
a lodówka , jeżdżące tylne fotele ,disctronic i łamane oparcia ? :-P ....sorry to tak dla żartu![]()
- no fotele mam takie jezdzace i lamane oparcialodowki nie chce bo na kazdej stacji masz zimne drinki a taka lodowa to kupe miejsca zajmuje
fakt ze zapomnialem o B&O - to tez musi byc na nowym
o to jest właśnie seryjne wyposażenie :mrgreen:...............dobra,dobra , sorry już nie będę...po prostu A8 w większości są indywidualnie komponowane i nie ma full , semi czy bida wersji:wpale:
![]()
pozdrawiam
No to trochę tego jest, ale to nigdzie nie widziałem jeszcze w takim razie mocno wypasionej A8 D3. Te wszystkie na allegro co piszą że full opcja, to w takim razie śmiech na sali.
Czasami któryś ma solardach i key less. Chociaż gdzieś widziałem nawet jakiś jeden miał lodówkę:D
Fajna sprawa to dociąganie drzwi, ale tego to jeszcze w żadnym nie widziałem.
Czasami któryś ma solardach i key less. Chociaż gdzieś widziałem nawet jakiś jeden miał lodówkę:D
Fajna sprawa to dociąganie drzwi, ale tego to jeszcze w żadnym nie widziałem.
Kolega W8_FORZA ma u siebie fabrycznie dociąganie drzwi..... i Rafelek w swojej W12 o ile dobrze pamiętam też :lol:zanjac pisze:któryś kolega z Krakowa to przerabiał.......i posiada to domykanie ;-)wisnia69 pisze:ale tego to jeszcze w żadnym nie widziałem
Ja niestety nie mam ale myślę o tym czy by sobie tego nie dołożyć....... chociaż przy tym aucie to ryzykowne bo to jeszcze jedna rzecz z elektroniki która może płatać figle :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- martinezzg
- Super Klubowicz
ja tego również nie mam - ale jakoś się nie smucę - dodatek który lubi się powalić a koszta niemałe - a i tak większość ludzi wali drzwiami tak ze domykanie niepotrzebne:)FOSS pisze:Kolega W8_FORZA ma u siebie fabrycznie dociąganie drzwi..... i Rafelek w swojej W12 o ile dobrze pamiętam też :lol:zanjac pisze:któryś kolega z Krakowa to przerabiał.......i posiada to domykanie ;-)wisnia69 pisze:ale tego to jeszcze w żadnym nie widziałem
Ja niestety nie mam ale myślę o tym czy by sobie tego nie dołożyć....... chociaż przy tym aucie to ryzykowne bo to jeszcze jedna rzecz z elektroniki która może płatać figle :-P
A8>eSka
To fakt, nie nauczysz ludzi żeby nie trzaskali :-?martinezzg pisze:ja tego również nie mam - ale jakoś się nie smucę - dodatek który lubi się powalić a koszta niemałe - a i tak większość ludzi wali drzwiami tak ze domykanie niepotrzebne:)
Nie dalej jak wczoraj na myjni ręcznej się zapomniałem i nic nie powiedziałem i patrzę a tu jełop klapę bagażnika ręką na siłę ciągnie do góry (pewnie zdziwiony, że tak ciężko idzie a przecież można było dać jej się samej podnieść) a potem przetarł szybko co trzeba i JEB pierdyknął nią na dół również ręcznie....... noż miałem mu ochotę upier.... te grabie przy samej du... ale właściwie to o cóż mieć pretensję skoro wcześniej nic mu nie powiedziałem o chłop tępy taki że sam się nie domyślił :evil:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Ciekaw jestem, czy właśnie takim zamykaniem na siłę można z miejsca rozwalić ten automat, i miałeś tylko farta , że klapa nadal działa ?
Fakt , że te dociąganie drzwi to kolejna elektroniczna rzecz która może się popsuć i jeszcze zblokuje wszystkie drzwi i byłby wtedy cyrk:D
A z drugiej strony faktycznie, że dociągane , czy nie to i tak ktoś zdąży trzasnąć zanim mu się powie jak to wszystko działa:)
Szukałem i Szukałem D3 i coś w końcu znalazłem , ale mam dylemat.
Mam dwie opcje jak na razie.
Pierwsza to 199tyś 2003r , solar, sportowe siedzenia, key-less , szara skóra, 13tyś euro,
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... abNumber=1
Druga to 126tyś, 2004r, sportowe siedzenia, beżowa skóra 12tyś euro.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/au ... abNumber=1
Z jednej strony bajery fajne są w tej pierwszej, ale rozsądek podpowiada, żeby brać drugą tańszą opcję. Jak myślicie? Jest warta pojechania i obejrzenia ta druga sztuka?
Fakt , że te dociąganie drzwi to kolejna elektroniczna rzecz która może się popsuć i jeszcze zblokuje wszystkie drzwi i byłby wtedy cyrk:D
A z drugiej strony faktycznie, że dociągane , czy nie to i tak ktoś zdąży trzasnąć zanim mu się powie jak to wszystko działa:)
Szukałem i Szukałem D3 i coś w końcu znalazłem , ale mam dylemat.
Mam dwie opcje jak na razie.
Pierwsza to 199tyś 2003r , solar, sportowe siedzenia, key-less , szara skóra, 13tyś euro,
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... abNumber=1
Druga to 126tyś, 2004r, sportowe siedzenia, beżowa skóra 12tyś euro.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/au ... abNumber=1
Z jednej strony bajery fajne są w tej pierwszej, ale rozsądek podpowiada, żeby brać drugą tańszą opcję. Jak myślicie? Jest warta pojechania i obejrzenia ta druga sztuka?
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof