A jeszcze z innej beczki...dla mnie full opcja to juz m.in. 6.0 W12...miazdzy mnie potega tej jednostki i do tej pory sni mi sie po nocach ten silnik :mrgreen:
![]() |
![]() |
![]() |
Na bank musze miec te zagłówki miałem kiedys w Omedze i powiem szczerze pusciłem dziecku bajke słuchaweczki na uszy i cisza i nie było "tata trzymaj kierownice dwoma rękoma tata jedż na dwa zero zero czyt. 200km/h itd..."robertas pisze:Masa, myslisz serio o zaglowkach??powiem Ci ze u mnie temat tez juz delikatnie zamecil mi w glowie :mrgreen: ale najpierw trzeba wybulic na tuner DVB-t no i adapter multimiedialny do RNS-e raptem jakie 8 stówek niestety :roll:
Małe sprostowanie: w D2 nie ma czegoś takiego jak MMI niezależnie od wersji wyposażenia ;-)Vincent pisze:Czy ktoś z Was praktykował w D2 dokładanie sterowania MMI, zmieniarki itp na tylnej kanapie?
W życiu nie widziałem czegoś takiego na żywo... ciekawe jaka jest funkcjonalność tego sterowania z tyłu, czy to samo co bezpośrednio na NaviPlus czy coś innego :roll:Vincent pisze:Jedynie co mi chodzi po głowie to monitory w zagłówkach i właśnie zmieniarka i sterowanie MMI z tyłu.
Chodzi mi o coś takiego...