ale jak to?... tak beze mnie?? :shock:gibon pisze:Rafelek pisze:Można i mnie dopisać, z chęcią przyjadę ;-)
No to zrobimy sobie piwak
[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
1. Koti
2. marta + Łukasz
3. shakal12
4. Miczel
5. radek2109
6. gibon
7. mmd317
8. nynek16
9. Smoli
10. Rafelek
11. arti
12. FOSS - no nie inaczej
13. sahara24 + kolega
14. ...
2. marta + Łukasz
3. shakal12
4. Miczel
5. radek2109
6. gibon
7. mmd317
8. nynek16
9. Smoli
10. Rafelek
11. arti
12. FOSS - no nie inaczej
13. sahara24 + kolega
14. ...
Ostatnio zmieniony 16 maja 2012, 09:24 przez marta, łącznie zmieniany 1 raz.
gibon, Zastanawiam się nad inna miejscówką - coś w rodzaju odosobnionej łąki, aby nikt nam nie przeszkadzał Wiem że o takie w Trójmieście nie łatwo ale może coś blisko obwodnicy..
Zna ktoś może takie miejsce? Gdzie spokojnie nie zabraknie miejsca, nie będzie niepotrzebnym gapiów oraz spokojnie będzie można rozpalać grille?
Ps. gibon , SERGIO Pomyślałam o Tczewskiej "stałej" miejscówce Nad wisłą na tym parkingu - zawsze dużo miejsca trochę zieleni.. grillować można?
Zna ktoś może takie miejsce? Gdzie spokojnie nie zabraknie miejsca, nie będzie niepotrzebnym gapiów oraz spokojnie będzie można rozpalać grille?
Ps. gibon , SERGIO Pomyślałam o Tczewskiej "stałej" miejscówce Nad wisłą na tym parkingu - zawsze dużo miejsca trochę zieleni.. grillować można?
Ja naprawdę bardzo chętnie ale tak bezpośrednio po Kronach to ja raczej nie dam rady... a przynajmniej nie mogę się deklarować :-? tym bardziej, że to weekend bezpośrednio po Dniu Dziecka i nie wiem czy nie będzie jakichś innych rodzinnych planów... ale jakby się udało to wiecie że u mnie z decyzją jest krótko ;-)marta pisze:12. FOSS - no nie inaczej
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Rafelek, no to teraz ześ narobił ;p.
Westerpalle jest fajny miejscem, w zeszlym roku w maju mieliśmy tam grillowego spota i z miejscem do zaparkowania nie bylo jako tako problemu. Godzina to 2zl za parking. Generalnie to mi to miejsce tez odpowiada, pytanie tylko czy w tym roku natłok turystów nie spowoduje braku iejsc do zaparkowania tylu aut?!
Myślę, że każdy mnie poprze w ty by przychylić się Twojej prośbie jako, że jako jedyny stały bywalec przybywasz z tak daleka
[center]Proponuję godz 13:00. Parking Westerplatte.[/center]
Dla tych ktorzy, nie bardzo wiedzą jak tam trafić - podaję swój nr, śmiało dzwońcie. 501 509 885
Westerpalle jest fajny miejscem, w zeszlym roku w maju mieliśmy tam grillowego spota i z miejscem do zaparkowania nie bylo jako tako problemu. Godzina to 2zl za parking. Generalnie to mi to miejsce tez odpowiada, pytanie tylko czy w tym roku natłok turystów nie spowoduje braku iejsc do zaparkowania tylu aut?!
Myślę, że każdy mnie poprze w ty by przychylić się Twojej prośbie jako, że jako jedyny stały bywalec przybywasz z tak daleka
[center]Proponuję godz 13:00. Parking Westerplatte.[/center]
Dla tych ktorzy, nie bardzo wiedzą jak tam trafić - podaję swój nr, śmiało dzwońcie. 501 509 885
Ostatnio zmieniony 24 maja 2012, 16:00 przez marta, łącznie zmieniany 1 raz.