MajóVWka 2012 - Lotnisko Ułęż , 8-10 czerwca
MajóVWka 2012 - Lotnisko Ułęż , 8-10 czerwca
To już kolejna edycja zlotu pt. " MajóVWka" Ogólnopolski Zlot Miłośników Aut z Grupy VAG.
W tym roku odbędzie się w dniach 8-10 czerwca, czyli tuż po Bożym Ciele. Był to jedyny wolny termin na znanym Wam terenie.
Ci co byli wiedzą, że warto. Ci co do Kronach, wiedzą że ciężko wybrać
Wszystkich serdecznie zapraszamy. Szczegóły podamy wkrótce.
Dodam tylko od siebie, iż impreza rośnie bo sponsorzy sami deklarują swój udział i w tym roku może być naprawdę grubo
Zapraszam również na http://www.majovwka.pl
Zapisy na 1/4 mili prowadzimy do dnia 6 czerwca 2012r. droga mailową : majovwka@wp.pl w treści maila prosimy o podanie danych : Imię , Nazwisko, Adres , Nick z forum, marka i model auta , silnik, numer rejestracyjny)
Ja mam dalej niż hipcio i budżet imprezowy już mocno okrojony ale spróbuję zwyczajowo również się pojawić ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Może kogoś namówię... zobaczymy :lol:hipcio pisze:Fajnie byłoby się spotkac w wiekszej grupie. Foss zbierz ekipe z Warszawy i wpadajcie.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Noi okazało się że chyba mnie nie będzie :oops:
w sobotę o godzinie 15-tej mam umówiony pooperacyjny rezonans kręgosłupa... a że rezonans to nie jest badanie na które łatwo się umówić a mi udało się wcisnąć z tempie wręcz ekspresowym więc nie ma mowy o żadnym przekładaniu... a to był jedyny wolny termin... następny wolny za 2 miesiące :evil:
kurna, nawet jakbym wyruszył zaraz po badaniu to o której ja będę na miejscu?... o 18-tej?? :-?
w sobotę o godzinie 15-tej mam umówiony pooperacyjny rezonans kręgosłupa... a że rezonans to nie jest badanie na które łatwo się umówić a mi udało się wcisnąć z tempie wręcz ekspresowym więc nie ma mowy o żadnym przekładaniu... a to był jedyny wolny termin... następny wolny za 2 miesiące :evil:
kurna, nawet jakbym wyruszył zaraz po badaniu to o której ja będę na miejscu?... o 18-tej?? :-?
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
zdrowie najważniejsze
a jak byś dojechał po badaniu to też będzie miło ;-)
a jak byś dojechał po badaniu to też będzie miło ;-)
zapraszam na www.LKAudi.pl
U Panie lipa !!!FOSS pisze:Noi okazało się że chyba mnie nie będzie :oops: