części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

karne naklejki na samochodach

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
glinka
Forum Audi A8
Forum Audi A8

karne naklejki na samochodach

Post autor: glinka » 03 sie 2012, 23:12

witam od jakiegos czasu na forach motoryzacyjnych dosyc czesto jest poruszany temat o karnych naklejkach jestem ciekawy i waszych opini

pani basia jes najlepsza

Gość

Post autor: Gość » 04 sie 2012, 02:40

Popieram takie akcje w 100%

adrian949

Post autor: adrian949 » 04 sie 2012, 08:31

Ja mam w schowku kilka naście sztuk raz mi się już przydała, gościu na pewno zapamięta że źle zaparkował i niemiłe wspomnienia ze zdrapywania naklejki! :lol:

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2518217360

Awatar użytkownika
123mielony
Super Klubowicz
Super Klubowicz
Moje auto: A8 D3
Rocznik: 2005
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna
Imię: Krzysztof

Post autor: 123mielony » 04 sie 2012, 09:05

Niektórym to sie należy ale taki dużu na przednia szybę bez możliwośći odklejenia :-P

Awatar użytkownika
audik
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: audik » 10 sie 2012, 15:51

Popieram tylko tylko z rosądkiem u nas trudno :/

Ponieważ parkuje dwa auta pod blokiem, to często stoją w ten sposób że wygląda jak by jedno blokowało drugie. I oczywiście jakiś nadgorliwiec nakleił mi kiedyś naklejkę z łosiem. Na szczęście normalną i zeszła bez problemu. 8-)
no i "ni mom" A8 :/

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 10 sie 2012, 22:34

audik pisze:Ponieważ parkuje dwa auta pod blokiem, to często stoją w ten sposób że wygląda jak by jedno blokowało drugie. I oczywiście jakiś nadgorliwiec nakleił mi kiedyś naklejkę z łosiem.
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu... kiedyś w innym miejscu zamieszkania wiele razy blokowałem swoje auta... dobrze że tam nie było takich nadgorliwców z naklejkami bo ciągle bym je miał :evil:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
123mielony
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: 123mielony » 11 sie 2012, 09:53

Klejenie byle komu byle za co to faktycznie przesada ale jak łepek zatrzymuję sie na dwuch miejscach parkingowych i to w dodatku dla niepełnosprawnych i jeszcze jest z tego dumny to ja jestem za tym żeby kleić i dodatkowo karać finansowo.

stan
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: stan » 11 sie 2012, 10:15

123mielony pisze:i to w dodatku dla niepełnosprawnych i jeszcze jest z tego dumny to ja jestem za tym żeby kleić i dodatkowo karać finansowo.
A zauważyliście jak nam społeczeństwo ozdrowiało. Wszystkie miejsca dla niepełnosprawnych pod marketami wolne. Podobnie ostre sankcje (a nawet większe) powinni wprowadzić odnośnie przekraczania prędkości.

Awatar użytkownika
mdamian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: mdamian » 11 sie 2012, 10:20

123mielony pisze:Klejenie byle komu byle za co to faktycznie przesada ale jak łepek zatrzymuję sie na dwuch miejscach parkingowych i to w dodatku dla niepełnosprawnych i jeszcze jest z tego dumny to ja jestem za tym żeby kleić i dodatkowo karać finansowo.
Ja za coś takiego , to bym zostawił kolesia auto na 4 kapciach , jak już tam stoi to niech stoi dalej , może by się znalazł jeszcze jakiś nadgorliwiec (strażnik miejski ) który by odholował jego autko na parking policyjny .

stan pisze:A zauważyliście jak nam społeczeństwo ozdrowiało. Wszystkie miejsca dla niepełnosprawnych pod marketami wolne.
Wydaje się tobie , po prostu zrobili więcej miejsc dla niepełnosprawnych pod hipermarketami

Awatar użytkownika
123mielony
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: 123mielony » 11 sie 2012, 13:18

stan pisze:Podobnie ostre sankcje (a nawet większe) powinni wprowadzić odnośnie przekraczania prędkości.
Przekraczanie prędkości to jest wolny wybór a kalectwo już nie.Jak to ktoś mądrze napisał "Zabrałeś miejsce parkingowe zabierz i chorobę"

Dymian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Dymian » 11 sie 2012, 13:56

123mielony pisze:
stan pisze:Podobnie ostre sankcje (a nawet większe) powinni wprowadzić odnośnie przekraczania prędkości.
Przekraczanie prędkości to jest wolny wybór a kalectwo już nie.Jak to ktoś mądrze napisał "Zabrałeś miejsce parkingowe zabierz i chorobę"
co do miejsc dla inwalidów to nawet lekki tekst np. pod NOMI z zamościu- "naprawdę chciałbyś być na moim miejscu?" powinien dawać do myślenia..

Awatar użytkownika
Saberek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Saberek » 13 sie 2012, 18:09

Jak zwykle w Rosji , tam to dopiero to maja rozmach :D :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl