Znaczki na tylnej klapie - wiocha czy szpan?
Telefonów to było tyle modeli że ciężko tu mówić o jakichś zmianach ;-)audik pisze:trochę z innej beczki czy w modelach 2001 A8, S8 coś się jeszcze zmieniło ??
- na pewno telefon 8-)
A doszła dodatkowo skrzynia sportowa ale to dopiero w rocznikach 2001 a modelowym 2002.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
To tak jak i u mnie.. tylko wewnatrz przed pasazerem.. mnie jakos nie kreci alfabet na klapie.. ja wiem co mam pod maska a reszta niech sie domyslaVincent pisze:W moim ktoś kiedyś zadecydował za mnie i jedynym znaczkiem jaki został, oprócz dużego oooo jest ten na listwie przed pasażerem
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć DIESLEM !!
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
No oczywiście że tyle co "jaśków"... żeby nikt nie pomyślał że jest ubogo i masz tylko dla kierowcy :mrgreen:Druss pisze:To jak ABS to i airbag żeby wiedzieli że mam, ale to kupić tyle znaczków airbag ile mam w aucie ? :lol:
Aby przekaz był w pełni czytelny proponuję następujące rozmieszczenie znaczków "AIRBAG": na pokrywie silnika przy samej krawędzi z przednią szybą 1 po stronie kierowcy i 1 po stronie pasażera (to 2 poduszki czołowe), następnie przy każdej klamce na drzwiach po 1 (to za 4 poduszki boczne w fotelach) i na samej górze obu słupków B czyli tych pomiędzy drzwiami przednimi i tylnymi (2 kurtyny boczne) :lol: :lol: :lol:
Na tylnej klapie koniecznie ABS, ESP, ASR a w okolicy lusterek bocznych warto też dodać dwie z napisami "climatronic" żeby była jasność że kierowca i pasażer ma oddzielna regulację :lol: :lol: :lol:
Noi na antenie od GPS-u ten napis "GPS" poprawiłbym jakimś czerwonym lakierem żeby ci mniej spostrzegawczy wiedzieli jest bogato :lol: :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2012, 13:20 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Ten koleś ma spory wybór http://moto.allegro.pl/49-emblemat-znak ... 82722.html ABS ma w czerwonym kolorze pewnie od jakiejś usportowionej wersji :lol: