![]() |
![]() |
![]() |
*** Spoty Warszawa*** - ogólny
Już w tą niedzielę na lotnisku Bemowo I runda wyścigów na ¼ mili SSS oraz SSSuper Drift Cup.......
wybiera się ktoś na tą imprezę :?:
Info organizatora tutaj: http://www.sss.org.pl/event.php?view=220412
wybiera się ktoś na tą imprezę :?:
Info organizatora tutaj: http://www.sss.org.pl/event.php?view=220412
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Oczywiście że są jeszcze organizowane... ale kiedy będzie następne to nie wiem bo sam mam zajęte najbliższe weekendy a już niedługo wspólny kilkudniowy wyjazd do Kronach i w temacie A8team to głównie na tym skupiam ostatnio swoją uwagę.Myjk pisze:Czy są jeszcze organizowane, albo planowane jakieś spoty lokalne użytkowników A8 z Warszawy?
Podejrzewam, że najbliższy spot Warszawski zorganizujemy dopiero w czerwcu...
co więcej nie koniecznie 3-go bo to akurat weekend bezpośrednio po Dniu Dziecka i podejrzewam, że część osób może chcieć spędzać go mocno rodzinnie...
8-10 czerwca na lotnisku w Ułęży jest natomiast MajóVWka organizowana przez kluby VAGLublin oraz LKA na który prawdopodobnie jak co roku się wybiorę...
więc z mojej strony pewnie coś później ;-)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Witajcie po dłuższej przerwie.
Jako że sezon urlopowy mamy już za sobą i zlotów masowych też już zaliczyliśmy w tym roku kilka to może tak dla odmiany spotkamy się lokalnie w Warszawie.
Przybyło nam tu kilku nowych kolegów ale że spota mieliśmy już dosyć dawno to i okazji dobrze poznać się też nie było.
Propozycje spotkania mam dwie... a nawet trzy :-P
:idea: Pod hasłem "Pożegnanie lata", o ile pogoda nam to umożliwi, proponuję spotkanie w szerszym gronie - my (bez nas oczywiście nic się nie odbędzie), kobitki (kto co przywiezie... małżonki, narzeczone, konkubiny, przyjaciółki), dzieci (płeć i wiek nie gra roli oby wiecznie nie płakało i chciało się bawić z innymi), zwierzaki (psy, koty, chomiki, węże i inne... co kto ma o ile będzie nad tym panował i nie zje to czyjegoś dziecka)...
Spotkanie proponuję w uroczysku Zimne Doły koło Zalesia Górnego
GPS: N 52°02'26.95" E 21°02'37.99"
Dojazd:
Wyjeżdżamy z Warszawy na Piaseczno i dalej na Górę Kalwarię.
Z drogi nr 723 skręcamy w prawo na Zalesie Górne.
Po ok. 2 km skręcamy w prawo przed mostem w nieutwardzoną leśną drogę,
która prowadzi wprost do uroczyska Zimne Doły.
Na miejscu jest podobnież miejsce gdzie można spokojnie zaparkować, rozłożyć się z jakimś grillem i spędzić miło czas.
:idea: Inna opcja rodzinno-grillowa która wchodzi w grę może być w samej Warszawie... na cyplu nad Wisłą
GPS: N 52°13'31.15" E 21°02'44.34"
Adres: ul. Zaruskiego 12 (cypel pod mostem Łazienkowskim)
:idea: Jeżeli wyjazd w dalsze okolice i marnotrawienie czasu przy grillu i ganianiu za dzieciakami nie będzie większości pasował to dla odświeżenia swoich umiejętności za kierownica proponuję standardowe spotkanie na jednym z najdłuższych torów kartingowych w Racing Center Warsaw.
GPS: N 52°10'52.31" E 20°56'15.72"
Adres: ul. Modularna 3A
Kto jest chętny i na co???
Jako że sezon urlopowy mamy już za sobą i zlotów masowych też już zaliczyliśmy w tym roku kilka to może tak dla odmiany spotkamy się lokalnie w Warszawie.
Przybyło nam tu kilku nowych kolegów ale że spota mieliśmy już dosyć dawno to i okazji dobrze poznać się też nie było.
Propozycje spotkania mam dwie... a nawet trzy :-P
:idea: Pod hasłem "Pożegnanie lata", o ile pogoda nam to umożliwi, proponuję spotkanie w szerszym gronie - my (bez nas oczywiście nic się nie odbędzie), kobitki (kto co przywiezie... małżonki, narzeczone, konkubiny, przyjaciółki), dzieci (płeć i wiek nie gra roli oby wiecznie nie płakało i chciało się bawić z innymi), zwierzaki (psy, koty, chomiki, węże i inne... co kto ma o ile będzie nad tym panował i nie zje to czyjegoś dziecka)...
Spotkanie proponuję w uroczysku Zimne Doły koło Zalesia Górnego
GPS: N 52°02'26.95" E 21°02'37.99"
Dojazd:
Wyjeżdżamy z Warszawy na Piaseczno i dalej na Górę Kalwarię.
Z drogi nr 723 skręcamy w prawo na Zalesie Górne.
Po ok. 2 km skręcamy w prawo przed mostem w nieutwardzoną leśną drogę,
która prowadzi wprost do uroczyska Zimne Doły.
Na miejscu jest podobnież miejsce gdzie można spokojnie zaparkować, rozłożyć się z jakimś grillem i spędzić miło czas.
:idea: Inna opcja rodzinno-grillowa która wchodzi w grę może być w samej Warszawie... na cyplu nad Wisłą
GPS: N 52°13'31.15" E 21°02'44.34"
Adres: ul. Zaruskiego 12 (cypel pod mostem Łazienkowskim)
:idea: Jeżeli wyjazd w dalsze okolice i marnotrawienie czasu przy grillu i ganianiu za dzieciakami nie będzie większości pasował to dla odświeżenia swoich umiejętności za kierownica proponuję standardowe spotkanie na jednym z najdłuższych torów kartingowych w Racing Center Warsaw.
GPS: N 52°10'52.31" E 20°56'15.72"
Adres: ul. Modularna 3A
Kto jest chętny i na co???
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
jeżeli odzyskam dowód rejstracyjny;] a odzyskam :evil:!!!!;] to moim zdaniem ta pierwsza opcja, czyli jakis grill, piwko, pogadać na temat naszych kultowych ósemeczek.. jestem za choć mam do w-wa 250km, postaram sie byc i chętnie zabiore kogoś z okolic lublina, co. np nie moze dostac sie a chce.. jestem do dyspozycji:) pozdrawiam, czekam na konkrety i okreslajcie sie Panowie co i jak:) czasu coraz mniej
j;]
j;]
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...