[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
Szczerze to może pare razy ostre hamowanie przed fotoradarami a na tej trasie jest ich bardzo mało. Może ze 3 razy całkowity stop na czerwonym. Poza tym to noga w podłodze. Z ciekawostek dodam, że miałem co robić w starciu z tą Insignię. Na starcie zostawała daleko w tyle ale powyżej 100km/h to bardzo słabo znikała w lusterku. Uff... ale ani razu mnie nie wyprzedziła.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2013, 23:29 przez Simone331, łącznie zmieniany 1 raz.
dwie sprawy:
1. deklarowane przyspieszenie producenta w konforntacji z kilkunastoletnim samochodem nie ma zastosowania.
2. te dziesietne czesci sekundy o ktorych piszecie nie maja zastosowania w rzeczywistosci. refleks (szybkosc reagowania na bodzce) poszczegolnych osob jest inny i mozna stracic te "cenne" dziesiatki sekundy juz na starcie
1. deklarowane przyspieszenie producenta w konforntacji z kilkunastoletnim samochodem nie ma zastosowania.
2. te dziesietne czesci sekundy o ktorych piszecie nie maja zastosowania w rzeczywistosci. refleks (szybkosc reagowania na bodzce) poszczegolnych osob jest inny i mozna stracic te "cenne" dziesiatki sekundy juz na starcie
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
hahaha , za miesiąc będzie , " Koledzy szukam dobrego warsztatu od skrzyń" Tak się kończą zabawy w stylu "Transporter" i "Roni" :mrgreen: :mrgreen:krzychu22.p1i pisze:Oby tiptroniki nie posypały się przy takiej eksploatacji.
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
A ja wam powiem że mierzylem swoja kilka razy i ni uja nie było 7 czy więcej sekundy. Zawsze do 100 katapultowała sie szybciej. I jak na to reagowac?? Zawsze bład pomiaru?? Teraz to mniejsze koła tez licznikowe 100 szybciej pokażą ale i tez szybciej sie zbiera na takich. Wystarczy że dam tipa na 2 lub 3 i niesamowicie wymiata. Juz kilku znajomych,posiadaczy A8 i innych dobrych fur mi powiedziało że ta twoja wyjątkowo jakos sie zbiera...