Nadchodzi zima
-
- Forum Audi A8
Kolego badyl, czy mógłbyś sprawdzić jakie masz opony ?
Pytam, bo aktualnie jeżdżę na 255/40/19, ale po ich zjechaniu chciałbym założyć właśnie 255/45/19 aby zwiększyc nieco komfort podróżowania. Mam tylko małe obawy, czy na pewno się zmieszczą i nie będą obcierać :roll:
Pytam, bo aktualnie jeżdżę na 255/40/19, ale po ich zjechaniu chciałbym założyć właśnie 255/45/19 aby zwiększyc nieco komfort podróżowania. Mam tylko małe obawy, czy na pewno się zmieszczą i nie będą obcierać :roll:
Ostatnio zmieniony 18 lis 2012, 00:04 przez Freestyller, łącznie zmieniany 1 raz.
spoko jutro looknę :-DFreestyller pisze:Kolego badyl, czy mógłbyś sprawdzić jakie masz opony ?
Pytam, bo aktualnie jeżdżę na 255/40/19, ale po ich zjechaniu chciałbym założyć właśnie 255/45/19 aby zwiększyc nieco komfort podróżowania. Mam tylko małego obawy, czy na pewno się zmieszczą i nie będą obcierać :roll:
edit :
kolego wyżej się pomyliłem ja mam oponki 255/40/19
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
Tylko mi się wydaje , czy ludzie po prostu nie potrafią jeździć jak śnieg spadnie :?: :?:
Wszyscy jadą 60KM/h a ja ich wyprzedzam , też tak macie ??
Wszyscy jadą 60KM/h a ja ich wyprzedzam , też tak macie ??
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
hahahaha sorki , to trzeba się przekonać na własnej skórze ??Dymian pisze:Ja też- dopóki na własnej skórze się przekonałem, że na lodzie hamuje jak każde inne auto :-P
Ja wiem to od kiedy miałem pierwsze autko i to nie było quattro , że każde autko hamuje na lodzie tak samo ( czyli prawie wcale )
Trzeba myśleć o tym co się robi , a nie gaz w podłogę i co będzie to będzie . ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps: