Wewka w zderzaku to pójscie na łatwizne

![]() |
![]() |
![]() |
Jak nie jest nigdzie popękana to wytrzyma spokojnie. Ja ładuję zawsze butlę do pełna więc ma co dźwigać.Apophis pisze:Ale jestem ciekaw wzmocnienia bo nie mam zaufania do tej wanny szczegolnie jak ma ze 70kg dźwigać.
Sam się przekonałem, że jak w Niemczeh jeździsz przepisowo to nikt Cię do kontroli nie zatrzyma. No chyba, że autko rzuca się w oczy i trafisz na ZOLLe. :mrgreen:Apophis pisze:Niemcy wymagają wzmocnienia,fakt że bede tam mieszkał ale auto mam zarejstrowane w pl lecz uj wie czy sie jakis nie przyczepi kiedyś... :roll:Simone331 pisze:Nawet ostatnio na prawie pełną butlę właziłem i mnie utrzymała a prawie stówkę ważę. :-D
Zawsze tam jeżdżę przepisowo :mrgreen: ale mimo to miałem czasami kontrole gdy na weekend wyszukiwali pijaczków których nie brak...Simone331 pisze:że jak w Niemczeh jeździsz przepisowo to nikt Cię do kontroli nie zatrzyma.
Z tego co mi kumpel mówił to banalny-szyna(płaskownik)pod wanną i raczej nie bedzie widoczny anie tez drogi. Jako że oni robią instalki także Niemcom to maja opanowane co trza.Simone331 pisze:A jaki jest koszt tego wzmocnienia? To jest montowane we wannie czy pod nią? Bo jeśli kosztuje grosze i nie będzie się rzucało w oczy to dla własnego spokoju warto się w to doposażyć. Tym bardziej, że zamierzasz mieszkać w kraju gdzie tego wymagają.
Jak każdy. :mrgreen:Apophis pisze:...Zawsze tam jeżdżę przepisowo ...
Jeśli tak sprawa wygląda to zakładaj. Będziesz miał spokój psychiczny.Apophis pisze:Z tego co mi kumpel mówił to banalny-szyna(płaskownik)pod wanną i raczej nie bedzie widoczny anie tez drogi. Jako że oni robią instalki także Niemcom to maja opanowane co trza.
przecie to płaskownik co ma kilka mm grubosci to jak ma wystawaćSimone331 pisze:Tylko oby to żelastwo spod zderzaka za bardzo nie wystawało. :-)
I nie przeładuj fury bo iskry się posypią. :lol:
A więc tak. Co do opasek między wtryskami a wkrętkami to tam nie potrzeba opasek bo nie ma dużego ciśnienia. Ważne, żeby tylko wężyki same nie pospadały.pepi pisze:więc tak brak opasek na wężykach
sterownik powinien być wtyczką do dołu
reduktor do wolnej jazdy niekiedy z butem ale nie za długo