perfumy
Kazdy ma inny gust i każdemy pasuje inny zapach.
Wielu osobom podoba się zapach Fahrenheit a dla mnie śmierdzi !!
Idz so Sephory powąchaj zapachy zaczynajac od A a kończąc na Z(jeśli jakiś jest na Z), zapisz na testerach jakie to zapachy, pojedz do domu, powachaj tam, zapytaj dziewczyny/żony który pasuje do Ciebie i jeśli sie oboje zgodzicie kup go ;-)
[ Dodano: 2012-12-19, 23:02 ]
Wielu osobom podoba się zapach Fahrenheit a dla mnie śmierdzi !!
Idz so Sephory powąchaj zapachy zaczynajac od A a kończąc na Z(jeśli jakiś jest na Z), zapisz na testerach jakie to zapachy, pojedz do domu, powachaj tam, zapytaj dziewczyny/żony który pasuje do Ciebie i jeśli sie oboje zgodzicie kup go ;-)
[ Dodano: 2012-12-19, 23:02 ]
A między jednym a drugim kąpaniem pachniesz...potem.EL JUNIOR pisze:ja tam się codziennie kąpie.... !
- olimpus104
- Forum Audi A8
Giorgio Armani Code.
Niewiem ile w kosztuja w PL. w UK .50 Funa polecam i pozdrawiam :-D
Niewiem ile w kosztuja w PL. w UK .50 Funa polecam i pozdrawiam :-D
Audi A8 D3Quattro 3.0 TDI Sport
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
Mam takie perfumy, schowane głęboko w szufladzie, których zapach powoduje że dziewczyny po ich powąchaniu dostają prawdziwego kociokwiku :-D
Mają specyficzną nutę zapachową i nie każdemu przypadną do gustu ale warto je wypróbować. Są mało znane i trudno dostępne co jest moim zdaniem plusem. Komponują się idealnie z elegancką garderobą. Używam ich jako tajnej broni na sobotnie łowy :mrgreen:
Te perfumy to Lalique Equus, tzw. "Koń"
Zmieścisz się w 200zł.
Mają specyficzną nutę zapachową i nie każdemu przypadną do gustu ale warto je wypróbować. Są mało znane i trudno dostępne co jest moim zdaniem plusem. Komponują się idealnie z elegancką garderobą. Używam ich jako tajnej broni na sobotnie łowy :mrgreen:
Te perfumy to Lalique Equus, tzw. "Koń"
Zmieścisz się w 200zł.
Kontakt: nick + @wp.pl
Heh, nie no żadne feromony. Ktoś w ogóle wierzy w to, że one działają?
Polecam wejść na parę portali kobiecych i poczytać opinie o męskich perfumach. To chyba najlepszy wyznacznik tego które z nich się najbardziej podobają. Tak właśnie wybrałem Lalique... i faktycznie coś w tym jest ;-)
Mogę jeszcze polecić Chanel Allure Homme Sport. Używałem wcześniej i też byłem zadowolony.
Polecam wejść na parę portali kobiecych i poczytać opinie o męskich perfumach. To chyba najlepszy wyznacznik tego które z nich się najbardziej podobają. Tak właśnie wybrałem Lalique... i faktycznie coś w tym jest ;-)
Mogę jeszcze polecić Chanel Allure Homme Sport. Używałem wcześniej i też byłem zadowolony.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
No właśnie moim zdaniem dobre perfumy to podstawa. Widocznie nie doświadczyłeś nigdy tego niesamowitego uczucia, gdy zaczepia cię w windzie kobieta i mówi, że pachniesz zniewalająco :-DApophis pisze:hehe no żarty żartami ale sam wiesz że perfum to nie wszystko to tylko malutki akcent
A Bonda używam czasami po goleniu glacy :mrgreen: