perfumy
Perfumy dobiera się do użytkownika i jego naturalnego zapachu ciała... najbardziej do nas samych pasujące są te których parę chwil po użyciu już nie czujemy.
Ładnych kilka lat temu eksperymentowałem z różnymi zapachami bo szukałem czegoś nowego ale zawsze wracałem do Kenzo... wiem że to "mój" zapach... tego mógłbym wylać na siebie połowę butelki a pewnie i tak bym nie czuł... jest komfortowo, perfumy jak dla mnie są zupełnie naturalne i neutrealne... po reakcji płci przeciwnej wiem natomiast, że czuć je wyraźnie i że do mnie pasują.
Ładnych kilka lat temu eksperymentowałem z różnymi zapachami bo szukałem czegoś nowego ale zawsze wracałem do Kenzo... wiem że to "mój" zapach... tego mógłbym wylać na siebie połowę butelki a pewnie i tak bym nie czuł... jest komfortowo, perfumy jak dla mnie są zupełnie naturalne i neutrealne... po reakcji płci przeciwnej wiem natomiast, że czuć je wyraźnie i że do mnie pasują.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Dzięki Druss, za słowa uznania
A co do moich faworytów, na dzień dzisiejszy pierwsze miejsce zajmuje:
Paco Rabanne Black XS l'exces na pierwsze psiknięcie zapach taki trochę dziwny, ale jak zaczyna wietrzeć uwalnia z siebie to coś, czemu sam nie mogę się oprzeć i zaczynam sie obwąchiwać jak jakis pies
Mój kolega tak samo odebrał ten perfum z początku z dystansem teraz jest jego NR1, dodatkowo tez już kilka razy spotkałem się z sytuacją gdy ktoś mnie pyta czym pachnę, bo bardzo ładny zapach(pytaja nie tylko kobiety)
Następnie:
Gucci - Guilty
Chanel - Allure Homme Sport
Lacoste - Red
Armani - Acqua Di Gio
I jeszcze pare innych
generalnie lubię słodkie, świeże i lekko korzenne perfumy
ale z perfumami jak z kobietami, jeden lubi brunetki drugi blondynki. Dla jednego perfuma pachnia, dla drugiego śmierdzi.
[ Dodano: 2012-12-28, 10:45 ]
A są oryginały które po kilku godzinach tracą zapach, np. Gucci by Gucci, bardzo mi się podoba ta perfuma a że nie posiadam jej na swojej liście postanowiłem ja zakupić w sklepie, i bardzo się rozczarowałem bo właśnie ona należy do tych co szybko tracą swoje nuty zapachowe, i tak już stoi pól faloku od 2 lat
A co do moich faworytów, na dzień dzisiejszy pierwsze miejsce zajmuje:
Paco Rabanne Black XS l'exces na pierwsze psiknięcie zapach taki trochę dziwny, ale jak zaczyna wietrzeć uwalnia z siebie to coś, czemu sam nie mogę się oprzeć i zaczynam sie obwąchiwać jak jakis pies
Mój kolega tak samo odebrał ten perfum z początku z dystansem teraz jest jego NR1, dodatkowo tez już kilka razy spotkałem się z sytuacją gdy ktoś mnie pyta czym pachnę, bo bardzo ładny zapach(pytaja nie tylko kobiety)
Następnie:
Gucci - Guilty
Chanel - Allure Homme Sport
Lacoste - Red
Armani - Acqua Di Gio
I jeszcze pare innych
generalnie lubię słodkie, świeże i lekko korzenne perfumy
ale z perfumami jak z kobietami, jeden lubi brunetki drugi blondynki. Dla jednego perfuma pachnia, dla drugiego śmierdzi.
[ Dodano: 2012-12-28, 10:45 ]
Mam ten zapach i tak jak piszesz jest bardzo mocny i czuć go nawet po wypraniu.Simone331 pisze: Dla mnie odwiecznym zapalnikiem na kobiece zmysły jest Thierry Mugler i zapach A-men.
Gdy moja kobita prasuje koszule po praniu to mówi, że jeszcze go czuje. :lol:
Dla mnie zapach rewelka. Naprawdę warto.
A są oryginały które po kilku godzinach tracą zapach, np. Gucci by Gucci, bardzo mi się podoba ta perfuma a że nie posiadam jej na swojej liście postanowiłem ja zakupić w sklepie, i bardzo się rozczarowałem bo właśnie ona należy do tych co szybko tracą swoje nuty zapachowe, i tak już stoi pól faloku od 2 lat
To tak dla ciekawych w tym roku na Krecie normalnie w sklepie (a przecież to EU !!!), wszystkie perfumy/ wody - 3 EUR za 100ml !! Ja rozumie że podróba ale za taka kwotę to nie wiem jak się opłaca zrobić nawet butelkę na nie:/
Niestety znakomita większość w PL to trochę lepsze podróby
Niestety znakomita większość w PL to trochę lepsze podróby
no i "ni mom" A8
To i ja dorzuce coś od siebie:
1. TERRE D'HERMES - mój No1
2. L'INSTANT DE GUERLAIN
3. Davidoff GoodLife - niestety "biały kruk" dzisiaj już i raczej niestety nie do zdobycia.
Niestety jakośc perfum sprzedawanych w naszych galeriach nie ma nic wspólnego z jakością tych samych perfum kupionych na zachodzie.
1. TERRE D'HERMES - mój No1
2. L'INSTANT DE GUERLAIN
3. Davidoff GoodLife - niestety "biały kruk" dzisiaj już i raczej niestety nie do zdobycia.
Niestety jakośc perfum sprzedawanych w naszych galeriach nie ma nic wspólnego z jakością tych samych perfum kupionych na zachodzie.
a ja nabyłem m.in. bossa szarego i na 101% pachniały nieco inaczej
znam ten zapach od lat a dodatkowo wziąłem próbkę z sephory
aby mieć porównanie
spodziewałem się tego patrząc na cenę więc nie robiłem scen
tak pytam przy okazji
gdyby wszystko mi grało też bym robił zamówienia hurtowe
znam ten zapach od lat a dodatkowo wziąłem próbkę z sephory
aby mieć porównanie
spodziewałem się tego patrząc na cenę więc nie robiłem scen
tak pytam przy okazji
gdyby wszystko mi grało też bym robił zamówienia hurtowe
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020