Witam. Czy ktoś to przerabiał ? zmianę na ledy ? dziś doszły do mnie http://moto.allegro.pl/nowe-oryginalne- ... 95214.html
ale mam problem...wymieniałem oczywiście na wyłączonym zapłonie itp ale po zmianie podświetlenie wogóle nie świeci, miał ktoś podobny problem ?
Ostatnio zmieniony 19 mar 2013, 22:00 przez RafiPl, łącznie zmieniany 2 razy.
Temat jest prosty jak drut.
Podłączyć żarówkę na krótko pod aku i sprawdzić czy wogóle działa i gdzie jest + a gdzie -.
Jeżeli na krótko działa to sprawdzić w klapie czy tam jest prąd.
Jeśli w bagażniku jest prąd to znaczy że bieguny są odwrotnie.
* FOSS motorsport *(PL-Warszawa) inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Ostatnio próbowałem wymienić podświetlenie tablicy na białe ledowe. Znalazłem w Gdańsku firmę która handluje takimi rzeczami i zakupiłem zestaw obudowa + led (komplet do CANa) oczywiście do A8 D3 2004. Całe szczęście zanim odjechałem na miejscu postanowiłem je wymienić i shock moje są zupełnie inne. Nie pasują mocowania i kształt. Nie udało mi się znaleźć na allegro takich jak te moje. Co radzicie, można kupić same żarówki led (CAN) i wsadzić w stare klosze? Na zdjęciu moje podświetlenie.
》Prawdziwych przyjaciół poznaje się w szczęściu i dobrobycie, tylko nie liczni są w stanie znieść nasze sukcesy 《
》Nigdy nie sprzeczaj się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem 《
》Pieniądze, alkohol i narkotyki są dla mądrych ludzi 《