części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 03 lut 2013, 00:34

Hehe Panowie, chcialem sie pchwalic bo nawet nie wiedzialem, moja osema na innym forum wskoczyla jako auto do kalendarza ;)

Obrazek

justinos1
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: justinos1 » 03 lut 2013, 09:52

Gratulacje! Super się prezentuje :)

adrian949

Post autor: adrian949 » 03 lut 2013, 10:30

robertas pisze:adrian949, no i dzis zalozylem no i spoko ;) Nie odczylem zbytniej roznicy, ale tak jakby silnik wkrecal sie latwiej na obroty ;) Ale bycmoze jest to placebo ;) Troche przyznam sie zlitowalem nad autem bo uklad wydechowy odetkany a ssacy byl na seryjnym filtrze... Powiedz mi czym go czyscisz i w jaki sposob?? :) No i jak tam twoj AIR, zamontowales go i morde sprzedacy obiles w koncu ?? :)
Hej, ja używam takiego zestawu http://allegro.pl/kn-zestaw-do-czyszcze ... 81540.html będę zamawiał nowy, stary się już skończył! Air ride jest na wykończeniu butle oddałem do malowania nie będzie wstydu otworzyć bagażnik! Zainwestowałem w złączki metalowe skręcane na przewód 12/10 drogie ale powinno być szczelnie, pozostał mi jeszcze do kupienia kompresor, pewnie jeden będzie mało i około 20 mb węża! Pszendza mi pomaga i podpowiada co jak, dzięki jemu troszkę inaczej zmontowałem zawory. Do zamontowania mam cały przód z polifta i tył do mojej A8 i malowanie auta, mam nadzieje że do lata pomaluje! Część kasy odzyskałem, to nie jest tak źle, człowiek uczy się na błędach! Zaj.....ą furkę masz! :lol: Pozdro

Awatar użytkownika
krzychu22.p1i
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: krzychu22.p1i » 03 lut 2013, 11:24

Normalnie gangsta :-) Cóż za prezentacja 8-)
[center]
Forum Audi A7.
Forum Audi A6.

[/center]

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 03 lut 2013, 14:43

adrian949, kurcze, czyli zderzaki z polifta zapodasz...ajjj gniecie mnie ten sam temat no ;) tez bym chetnie wymienil na polifty przod i tyl, ale taniej by bylo chyba angola na czesci kupic i przelozyc ;) Oj jak wykonczysz juz AIR'a to porob foty co i jak.... bo jak przetrzesz szlak jako kolejny to moze w koncu i ja sie odwaze i zrobie to swojej ;)

Awatar użytkownika
Pszendza
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Pszendza » 03 lut 2013, 15:14

adrian949 pisze:
robertas pisze:adrian949, no i dzis zalozylem no i spoko ;) Nie odczylem zbytniej roznicy, ale tak jakby silnik wkrecal sie latwiej na obroty ;) Ale bycmoze jest to placebo ;) Troche przyznam sie zlitowalem nad autem bo uklad wydechowy odetkany a ssacy byl na seryjnym filtrze... Powiedz mi czym go czyscisz i w jaki sposob?? :) No i jak tam twoj AIR, zamontowales go i morde sprzedacy obiles w koncu ?? :)
Hej, ja używam takiego zestawu http://allegro.pl/kn-zestaw-do-czyszcze ... 81540.html będę zamawiał nowy, stary się już skończył! Air ride jest na wykończeniu butle oddałem do malowania nie będzie wstydu otworzyć bagażnik! Zainwestowałem w złączki metalowe skręcane na przewód 12/10 drogie ale powinno być szczelnie, pozostał mi jeszcze do kupienia kompresor, pewnie jeden będzie mało i około 20 mb węża! Pszendza mi pomaga i podpowiada co jak, dzięki jemu troszkę inaczej zmontowałem zawory. Do zamontowania mam cały przód z polifta i tył do mojej A8 i malowanie auta, mam nadzieje że do lata pomaluje! Część kasy odzyskałem, to nie jest tak źle, człowiek uczy się na błędach! Zaj.....ą furkę masz! :lol: Pozdro
Przód z polifta + klamki przedliftowe to nie jest najlepszy pomysł. Przednie lampy w przedlifcie są bardziej charakterystyczne, niskie i szerokie. poliftowy przód dla mnie jest troche na siłe poprawiony. Zderzak zdecydowanie ładniejszy, ale maska i lampy nie. Jakby maska i grill były takie jak A6 c5 po lifcie było by ciekawiej.
A8- nie dla idiotów !!

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 03 lut 2013, 15:29

Ja myslalem o samych zderzakach przod i tyl, nie powiem, bo w swoich wizjach na przyszlosc, wzoruje sie na Twojej osemie Pszendza, to nie tajemnica ;) Ale wiem ze trzeba sie troszke pobawic z listewkami itd ;)

adrian949

Post autor: adrian949 » 03 lut 2013, 15:53

Pszendza pisze:
adrian949 pisze:
Przód z polifta + klamki przedliftowe to nie jest najlepszy pomysł. Przednie lampy w przedlifcie są bardziej charakterystyczne, niskie i szerokie. poliftowy przód dla mnie jest troche na siłe poprawiony. Zderzak zdecydowanie ładniejszy, ale maska i lampy nie. Jakby maska i grill były takie jak A6 c5 po lifcie było by ciekawiej.
Zastanawiałem się też nad drzwiami, mam cały komplet ale nie wiem czy wypali!

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 19 lut 2013, 20:53

Kurcze jeszcze jednego nie skonczylem a juz drugie idze.... cos mi sie wydaje ze "wolgi" pojda w kat ;) takie tam spy foto ;)

Obrazek

Grain
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Grain » 20 lut 2013, 14:20

czyżby kupione ze srebrnej 3.3 tdi z piły :)?
Było S8....:(

Gość

Post autor: Gość » 20 lut 2013, 14:42

A twoje złe były?? :)

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 20 lut 2013, 16:55

Grain, nie, fotele przyszly z Lublina... oj Aphopis, nie wiem czy zle, raczej a nawet calkiem fajne ;) Szczerze fotele kupilem z mysla zeby sobie do pokoju wstawic gdyby cos nie poszlo, ale jak tak na nie patrze to chyba wstawie sobie wolgi do pokoju a te wyladuja na aucie ;) Tak czy siak mam dwie opcje :mrgreen:

Gość

Post autor: Gość » 20 lut 2013, 17:25

robertas, Jakmasz fajne te wołgi i czarne to może je przygarne któregos dzionka jesli nie ma ciśnienia :)

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 20 lut 2013, 17:38

Apophis, nie nie...ja mam jasne wnetrze ;)

Gość

Post autor: Gość » 20 lut 2013, 18:33

Nooo to pozostaje salon+stolik V :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl