![]() |
![]() |
[D2 98 ] Navigation Plus Non Dx - kilka pytań
prosty sposób ???
a jak chcesz sprawdzać na właczonym tv aby odpalalo
czy wogle aby navi było włączone i w tedy bo jezeli na tv to nie było by szału..
jest jeszcze opcja na lusterko wsteczne nałozyc lusterko z ekranem w miare to wyglada , widzilaem :-/ na zywo tylko aby w kolorze bylo szarym bo widze ze same czarne
a jak chcesz sprawdzać na właczonym tv aby odpalalo
czy wogle aby navi było włączone i w tedy bo jezeli na tv to nie było by szału..
jest jeszcze opcja na lusterko wsteczne nałozyc lusterko z ekranem w miare to wyglada , widzilaem :-/ na zywo tylko aby w kolorze bylo szarym bo widze ze same czarne
szukam i szukam na necie i nie mogę znaleźć konkretnej odp. jak rozpoznać na 100% Navi DX od Non DX
jedni mówią że skala głośności ma być a nie prawda bo skala głośności jest od 2001r a jak ktoś ma wcześniej to była aktualizacja opr.
drudzy że kompas musi być - u mnie pokazuje się kompas jak włączam radio
może ktoś z was pomoże w ustaleniu jaki mam dziś wyjąłem Navi aby zobaczyć jakieś oznaczenia jest tam naklejek z nr.
ale myślę że po tym nr można się dowiedzieć;
Navigation 2D
4D0 035 192 H
ktoś coś wie??
jedni mówią że skala głośności ma być a nie prawda bo skala głośności jest od 2001r a jak ktoś ma wcześniej to była aktualizacja opr.
drudzy że kompas musi być - u mnie pokazuje się kompas jak włączam radio
może ktoś z was pomoże w ustaleniu jaki mam dziś wyjąłem Navi aby zobaczyć jakieś oznaczenia jest tam naklejek z nr.
ale myślę że po tym nr można się dowiedzieć;
Navigation 2D
4D0 035 192 H
ktoś coś wie??
Na drugiej mam H to też jest DX. Jak odróżnić non-DX od DXSimone331 pisze:DXadrian949 pisze:Jak ja mam końcówkę J to mam non-DX?
Jeśli masz polskie menu to masz DXa.kmicic-lt pisze:Hmm ciekawe, ja mam NON-DX a mam wgrane polskie menu. Moze sie myle, bede musial ta cala navi wyciagnac i odczytac numer seryjny.
Z tego co mi wiadomo to nonDX nie ma paska głośności, nie wgrasz polskiego menu i o polskich mapach też zapomnij. Co do oznaczeń literowych to nonDXy były A i B, każda powyższa to DX. A i trzeba patrzeć na naklejke na czytniku, tą górna.adrian949 pisze:Na drugiej mam H to też jest DX. Jak odróżnić non-DX od DX