audi a8 d2 4.2 <sliwka>
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
nie moge. wieczorem wrzuce zdjęcie jak wygląda prze liftowy front ze zderzakiem od polifta bez przerabiania, śliwka ma zderzak przerobiony i nie ma tam żadnej szpary (poza taką jaką mają wszystkie auta miedzy maską a zderzakiem. wtedy dopiero niektórzy zrozumieją że gdzieś coś kiedyś przeczytali o szparze nie wiedzą o co chodzi i piszą herezje.gonias pisze:Na ciemnym lakierze nie widać żadnych "szpar" w srebrnym podejrzewam że się będzie rzucać w oczy ;-). Piękną masz A8semke powodzenia w dalszych pracach.
A8- nie dla idiotów !!
dla wyjasnienia.ten zderzak co mam zalozony jest przerobiony nie jest on sciagniety z a8 poliftowej i wlozony do mojej przedliftowej.prace glownie opieraly sie na zlikwidowaniu tej o to szpary jaka wystepuje miedzy maska a zderzakiem.takze jesli ktos bedzie chcial zalozyc zderzak polifcie do przedlifta bez tej przerobki to ta szpara bedzie niestety bardzo widoczna.bez przerobienia tego nie bedzie to juz tak dobrze wygladalo jak u mnie po zlikwidowaniu przestrzeni miedzy maska a zderzakiem.