Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Witam,
A ja wyczyściłem sobie laser w cd do navi, płynem Kontakt IPA Plus.
Dwa razy i poczekałem przez noc aby wyschło.
Byłoby 15 minut roboty, gdyby nie to że przy zakładaniu plastikowego kółka co przytrzymuję płytą wpadło mi to kółko do środka :shock: pół godziny zabawy, żeby to wyjąć z powrotem.
No ale wreszcie czyta mi płytę z navi - tzn. przynajmniej tą oryginalną - de z 2002
A ja wyczyściłem sobie laser w cd do navi, płynem Kontakt IPA Plus.
Dwa razy i poczekałem przez noc aby wyschło.
Byłoby 15 minut roboty, gdyby nie to że przy zakładaniu plastikowego kółka co przytrzymuję płytą wpadło mi to kółko do środka :shock: pół godziny zabawy, żeby to wyjąć z powrotem.
No ale wreszcie czyta mi płytę z navi - tzn. przynajmniej tą oryginalną - de z 2002
Gratuluję wytrwałości - ja chyba nie mam tyle samozaparcia i ręce nie zginają mi się w chińskie łosiem...Freestyller pisze:Dzisiejszy dzień był dniem dla mojej A8'mki :mrgreen:
- wymieniłem żarniki xenonowe - straszna robota, ale obeszło się bez wyciągania lamp, demontażu zderzaka czy nadkoli :-)
Na całość zeszło prawie 8 godzin (z czego większość na te ch... żarniki), ale frajda z jazdy po robocie - bezcenna 8-)
w po-liftach wolę jednak zdjąć zderzak, później lampy i wtedy wymiana to już bułka z masłem ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
Mnie też już nosi.... w weekend miałem chwilę wolnego ale niestety koła stoją u kumpla w warsztacie więc wciąż na zimówkach.Gabriel pisze:A ja zmieniłem na letnie tydzień temu w weekendApophis pisze:bunga bunga, To jestes pierwszy chyba
W tygodniu przewiozę sobie do garażu i wtedy już hulaj dusza.... będzie ciepło będą letnie a jak sypnie śniegiem to znów wrzucę zimówki :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- djdemon_pl
- Forum Audi A8
Ja pomalowałem przedni zderzak, bo miałem odpryski i trójkąt w lewej tylnej szybie bo się utleniał i białe wychodziło, założyłem nowo pomalowane felgi i letnie oponki, kupiłem kierownice skórzaną i gałkę zmiany biegów, bo u siebie mam te elementy drewniane.
W środę przychodzą mi listwy wewnętrzne po hydrografice na ciemny carbon, xenony polecone przez FOSS, już są (OSRAM D2R XENARC COOL BLUE ) - została wymiana a potem polerka, wosk i lans
W środę przychodzą mi listwy wewnętrzne po hydrografice na ciemny carbon, xenony polecone przez FOSS, już są (OSRAM D2R XENARC COOL BLUE ) - została wymiana a potem polerka, wosk i lans
"Wierny Ideałom"
Było: A8 4.2 '95, A8 4.2 D2 FL '99,
Jest: A8 4.2 D3 FL '05
Było: A8 4.2 '95, A8 4.2 D2 FL '99,
Jest: A8 4.2 D3 FL '05
-
- Super Klubowicz
- djdemon_pl
- Forum Audi A8
podszedlem pomyslalem rozlozylem rece i chyba pojade do aso szukam czesci 4d0399113d i 114d jesli ktos ma dawac znac! po jutrze zamawiam z serwis
zdjecia przedstawiaja moje AUDI po montażu lpg!!
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d88 ... 413be.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d88 ... 413be.html